reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bo ja siusiam co 30 min i jak kiedyś robiłam wieczorem owulacyjny i zbierałam do kubeczka to to woda była a nie siku haha [emoji23] Jedyne co to w nocy umiem nie chodzić do toalety [emoji23]

U mnie podobnie przy testach owu, wszystkie kubeczki z siku popołudniowe jasne jak woda a tylko ten wczorajszy był ciemny i może dlatego wyszedł pozytywny. Albo miałam szczęście i się wstrzeliłam :D

Ja poleconych nie wysyłam bo się nie opłaca, mogę wysłać [emoji23][emoji23] zwykłym priorytetem. Jak nadam jutro do godz 15 to będzie pojutrze u Was [emoji23][emoji23][emoji23] Tylko proszę się zgłosić kto chce bo nie wiem czy w mojej Biedrze jest tyle testów [emoji23][emoji23]
Hahaha daj poleconym zeby nie zginal :D

reklama
Opadłam sił, duszno mi ogromnie, trochę słabo, zaczęło kłuć mnie w prawej piersi, tak jakby ktoś mi w brodawkę wkładał igłę 😃 Aż dziwne, że trochę się z tego cieszę, ale ból pulsujący i niezbyt przyjemny 😂 Boziu, może jednak, może się udało, nie chcę się nastawiać, ale może jednak ktoś tam na górze nas wysłuchał 🙈

Do góry