Mokosza
Fanka BB :)
U mnie @ teoretycznie w środę ma być. Nie mam żadnych objawów ciąży. Objawów okresu też nie, ale w sumie nigdy nie mam (a może i są, ale tak niewielkie, że nigdy się na tym nie skupiałam). Dopóki nie zaczęliśmy się starać nawet nie bardzo mnie to interesowało, a teraz nie mam z czym porównać .Jak tam Staraczki z terminem@ w przyszłym tygodniu? U mnie dziś 27 dc i 11 dpo (ew. 10 dpo o ile jakimś cudem owu była dzień po szczycie śluzu, a nie w dzień szczytu).
No jakoś tak no nic nie czuję Czasami trochę mi duszno jakby coś mi siedziało na klatce piersiowej. Ale to czasami i znika. Czasem też pobolewają mnie plecy - kość ogonowa promieniująca do łopatek. Delikatnie coś tamczasem mnie zakłuje na dole. Troszkę więcej śluzu, ale minimalnie, zawsze miałam dużo dużo więcej. Brodawki powiększone i piersi jeszcze tkliwe. Probowaliśmy się z M. pokochać, ale było jakby za ciasno. Trochę mnie bolało, jakby wszystko było tam spuchnięte, ale nie chcę nic sprawdzać do terminu @. Termin teoretycznie we wtorek ale w zeszłym cyklu już 13 dnia po owu dostałam plamień i silnych bólów brzucha. Zobaczymy... Dwa dni...
Ale po jednej kresce dziś obiecałam sobie, że następny test dopiero w środę (zwłaszcza że mam ten mniej czuły). Staram się skupić na czymś innym