reklama
Edytak166
Fanka BB :)
A miałaś wykonywana drożność jajowodow albo laporoskopie moze tam coś w środku masz przyblokowaneNiestety tyle czasu już minęło. Nic nie znaleźli bo wszystkie badania ok i mój gin sam się zastanawia i dziwi że nie wychodzi.
Mi się wydaje że głowa dużo robi chyba za bardzo chce.
Ja też mam momenty zwatpienia ale nie poddaje się walczę i chce spróbować wszystkich metod.
Myślę że jak będę przystępować do in vitro to będę musiała zbadać immunologie bo tych badań jeszcze nie mam. Więc może tam coś znajdą.
Asia28BK
Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalnaDziewczyny piękne kreseczki:-) ❤
U mnie 1dc nie zdazylam zrobić testu:-/
Napisalm wam ta wiadomość przed wstaniem z łóżka, kiedy w nocy obudził mnie ból jak na @ i na spaniu wstałam zazyc tabletkę i założyć podpaske.ale wstaje rano i nie ma kropli krwii to zrobiłam ten test i widzę to .....
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda
No widać widać ! I to też różowa [emoji16]Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna
Napisalm wam ta wiadomość przed wstaniem z łóżka, kiedy w nocy obudził mnie ból jak na @ i na spaniu wstałam zazyc tabletkę i założyć podpaske.ale wstaje rano i nie ma kropli krwii to zrobiłam ten test i widzę to .....
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda[emoji16]
Zobacz załącznik 1075609
Ależ mamy cudownych wiadomości dziś
zgredzus
Właśnie nie, ani dieta ani zbytnio zmiany w życiu, nawet na urlopie w styczniu z mężem byliśmy. Jeżeli chodzi o stres to ja się zawsze wszystkim stresuje, więc u mnie to norma a ostatnio nie było nawet takich stresów prawdziwych... Idę dzisiaj do gin, specjalnie zrobiłam w pt tsh tak dla siebie żeby mieć aktualniejsze na wizytę, ale nie spodziewałam się takiej anomalii. Żadnych objawów nadczynności też nie ma, pomijając właśnie ten zeszlomieczny okres spóźniony.
Wybacz, ale jeszcze coś przyszło mi do głowy. Czy w ostatnim czasie nie byłaś na restrykcyjnej diecie? Nie zgubiłaś dużo kg w krótkim czasie? Ja miałam bardzo długo ustabilizowaną dawkę i zachciało mi się diety cud rok temu owszem schudłam, ale tsh z 1,2 spadło mi do wartości której nie byli w stanie zmierzyć poniżej iluś tam.
Rudaa94
Nie zasypuje gratulacjami chociaz puszczam oczko bedzie bez szaleństw i pelna powaga mysle ze trzeba odwiedzic laboratorium lub powtorzyc test
A @ a kysz a kysz !
Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda[emoji16]
Zobacz załącznik 1075609
A @ a kysz a kysz !
Aklime
Ale widac !Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda
Zobacz załącznik 1075609
Nie zasypujemy, ale coś jest na rzeczy..Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna
Zobacz załącznik 1075609
reklama
Rudaa94
Ot.... no nie... jeszcze tego brakowało... trzymaj sie Kochana !
Dziewczyny życzę aby te kreseczki ciemniały z dnia na dzień! [emoji110]
Ja natomiast nie wiem co mi się dzieje ,od rana mnie muli i jest mi niedobrze ,nie chce mi się nic jeść chyba mnie jelitowka rozwala [emoji24][emoji24]