reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej u mnie dziś 21dc mam mały dylemat bo impreza u znajomych lekko zakrapiana i nie wiem napić się nie napić [emoji848] przeglądałam ostatnio bloga mamy ginekolog i trafiłam na taki wpis.
Od dnia miesiączki, czyli nawet jak jesteś 2 czy 3 dni przed miesiaczka to wszystko spoko. Ja po ujzeniu 2 kresek nie tkne Alko ale dopóki nic nie ma na teście to nie ma co być za bardzo hop do przodu, bo człowiek co miesiąc by 2 tygodnie był oderwany od zycia

reklama
Krecha się przebija [emoji6]
Hej dziewczyny dziś rano zrobiłam test ciążowy, odczekałam może z parę chwil i musiałam wyjść, teraz wróciłam a tam taki wynik. Jak go interpretować? Bo już sama nie wiem co myśleć, staramy się od 6 miesiący i to mój pierwszy test bo nie miałam żadnych objawów na okres typu bolące piersi, wahania nastroju itd. Więc postanowiłam że dziś w dniu spodziewanej miesiączki go zrobię.

Nawet tak nie mów.
Już tak jest że niektóre pary starają się dlugo a niektóre hop siup i jest.
Wy przychodzicie ciężkie momenty teraz, inne pary będą mieć kryzysy po urodzeniu dziecka...
Jak Twój partner reaguje? Mocno to przeżywa ?

Nie widzę, by przeżywał... Raczej zachowuje się jak dupek... bariery czasowe jakieś stawia jakby miało to pomóc. Ale ja nie mam zamiaru pewnych rzeczy tolerować. Może pójdę do tej kliniki z nim i coś wyjdzie to odejdę a jak nie wyjdzie to też, bo i po co to ciągnąć...

U mnie dzisiaj 30dc :-) zatestuje może w poniedziałek, tak bardzo nie chce widzieć 1 kreski że wolę go nie robić i żyć nadzieja że @nie przyjdzie bo przecież jak nie przyjdzie to test nic nie zmieni. :-)

reklama
Do góry