Beti1986
Fanka BB :)
olapalo a ktry masz dzien cyklu?
emalia ja jutro testuje tazke trzymam za raczke
emalia ja jutro testuje tazke trzymam za raczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny!! Ja byłam dziś na konsultacji u mojej gin. Dowiedziałam się że wszystko jest super, jestem całkowicie zdrowa i jestem na najlepszej drodze do osiągnięcia upragnionego celu Pęcherzyk dojrzewa w najbliższych dniach powinna być owulacja. Żadne badania dodatkowe nie są potrzebne Robiłam dziś test ovu - kreseczka testowa ciemniejsza niż wczoraj ale ciągle jaśniejsza od kontrolnej. Z M zobaczę się jutro rano - trzeba będzie działać
Bylam teraz na tym wyjezdzie sluzbowym- integracyjnym i tam byla dziewczyna w ciazy, w 7 m-cu, jest rozrywkowa, lubie ja bardzo, ale tak sobie na nia patrze, a ona w ciagu dnia Warke radlera pije, podczas wieczornej imprezy 3 takie wypila. Wiem, ze one maja 2%, ale ja bym chyba wogole wolala nic nie wypic...
olapalo a ktry masz dzien cyklu?
Moje dziecko mnie właśnie doprowadza do szału,skacze po łóżku,mówię sto razy "Nie skacz",a ta bezczelnie się śmieje i dalej skacze...jak zaczynam krzyczeć,to przytula,całuje i takie tam,po czym za chwilę dawaj od nowa...