reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Ja jak w maju byłam u gina to mówił podczas USG, że chyba mam owulację bo jajeczka wyglądają jakby miały zaraz peknąć wróciłam do domu i tak mnie zaczął kłuć lewy jajnik, że zwijałam się w pół z bólu, taki ból owulacyjny u mnie z reguły występuje i podejrzewałam właśnie do tej pory, że to to, w tym miesiacu aż tak mocno nie czułam jajników, więc podejrzewam, że może nie było owulacji, no ale to się okaże...

reklama
Emalia fajnie że z nami zostałaś :) Już Cię dopisuję do listy:

czerwony = termin małpy
zielony = termin testowania
Ni-kusia - 1.06 pozytyw, betka 84,5
Beti - 18.06 18.06.
- II
Karotka00 - 17.06 20.06
Gabi84 - 22.06
- II
Brydziajones - 25.0625.06
Moniqaa -26.06 -@ 01.07 - II
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
OneMoreTime - 04.07 04.07
Rybka33 - 04.07 04.07
madziolina_p - 04.07 może ok 5.07
Mroowka - 04.07
Ulika
- 07.07 07.07
Żabucha- 11.07
lamorela - 12.07 17.07 (przetestuję się jeżeli @ nie przyjdzie)
Staraczka13 18.07 18.07
Ewka358 ?
EMALIA82 16.07
Tamaguczi ?

z tego co mi wiadomo jajeczko jest gotowe do zapłodnienia tak jak napisałaś przez 24 h. Nie wiem skąd wzięło się te 6 godzin.

to ja pisałam o tych 6 godzinach.

"Jajeczko zwykle żyje 12-24 h, choć podejrzewa się, że do zapłodnienia zdolne jest tylko przez 6 godzin."

mamo.tato - Artykul - Pokaż

nie wiem czy to prawda ale tak czytałam więc tak napisałam :tak:

maqa - fajnego masz tego boga który dzieci rozdaje ludziom,którzy ich nie chcą, a tym którzy ich chcą zsyła same rozczarowania, miesiące oczekiwań, ból, obniżoną samoocenę - wszystko, tylko nie upragnione dziecko. Pozdrów go ode mnie bo zajebisty jest.

Przykro mi że masz taką opinię ale ją szanuję.

Pytałyście (nie pamiętam kto, bo miałam dużo stron do nadrobienia….), czy jakieś inne suplementy oprócz folika ktoś bierze…otóż ja na miesiąc przed starankami brałam jakieś witaminki dla starających się, ale tylko przez miesiąc, żeby troszkę dowartościować organizm :tak:

A teraz biorę w pierwszej części cyklu do owulki kompleks wit. B i kilka razy piłam magnez… bo marzy mi się córeczka a czytałam na forum, że to pomaga... Po owulce nic nie biorę (oprócz folika oczywiście).

Ja kupiłam Femibion - Natal 1 dla kobiet planujacych ciążę i do końca 12 tygodnia ciąży, może tani nie jest ale pozytywne opinie słyszałam na jego temat.

U mnie 37, czuje po sobie że mi zimno, ale drugi test jaki zrobiłam dzisiaj rano nie pokazał już cienia drugiej kreski, chyba poczekam na spodziewaną @ - jak nie będzie to zacznę znowu robić testy.

Cześć dziewczynki zaglądam tutaj do Was od czasu do czasu i czekam na dobre wieści :tak:

Mrowkaa. Maqa dopóki @ nie ma jest nadzieja!! Trzymam mocno &&&. A jeśli przyjdzie małpiszon to proszę mi się tutaj nie załamywać ani nie smucić!!! Nowy cykl nowe możliwości i przytulanki :tak:
Maqa dziwne jak dla mnie. Twój poprzedni test ewidentnie był pozytywny, bez 2 zdań! Nie wiem dlaczego dziś wyszedł Ci negatyw :confused:

Ja czekam na owulkę dziś 11dc testy owu z dnia na dzień coraz ciemniejsze dziś chyba będzie szczyt Lh więc już od wczoraj działamy ostro z moim M.

reklama
Do góry