reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 35+

Jestem tu całkiem nowa.
Chyba nie moge sie do was wpisać, bo nie jestem 35+. Mam 26 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie!

reklama
Dzień dobry !

Przepraszam , że się nie odzywałam ale sama nie mogę uwierzyć w to co się stało. Jutro powtarzam betę i dopiero jak zobaczę pęcherzyk na usg to się uspokoję :)

Sylwia dopisać Cię do listy !

Powodzenia dla Was wszystkich!

Yesenia:) Tak myślałam, że nie chcesz pewnie zapeszyć. To powtarzaj betę i daj znać jak wynik:) Trzymamy moocno kciuki kochana:)

Dziewczyny właśnie pojawił się mój wynik SHBG.

Norma: 19,8 - 122 nmol/l
Mój wynik: 44,03

Znacie się coś na tym? Wiem, że w normie ale czy nie jest za niski przy staraniach?

Na AMH muszę czekać do przyszłego tygodnia.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Czlok,
niestety nie znam się na tym.. Ale jak w normie - to dobrze. A w jakim lab. robiłaś AMH? Ja pytałam w Medicover i tam nie robią. Daj znać jak będziesz miała wynik. Pozdrawiam cieplutko:)

Jestem tu całkiem nowa.
Chyba nie moge sie do was wpisać, bo nie jestem 35+. Mam 26 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie!

My zawsze zapraszamy:) Jest też forum Staraczki 2017 - tam są młodzsze dziewczyny - jeśli wolisz:)
Cokolwiek wybierzesz - trzymamy mocno kciuki za Ciebie:)

Mikaduchna robiłam w laboratorium Synevo, tak mi lekarz polecił.

Dzięki Czalok, widzę, że Synevo jest we Wrocławiu i chyba robi właśnie badania dla Medicover - zadzwonię tam jutro i zapytam czy robią. A Yesenia nic się nie odzywa:) A ja siedzę jak na szpilkach - ciekawe jaki poziom bety wyszedł. Trzymajmy zatem kciuki:)

Yasenia napisała, że jutro powtarza betę, czy jest odpowiedni wzrost[emoji5]

A ok:) Ale i tak się już nie mogę doczekać - prawie jakbym na własną czekała:)
Czalok, a Ty kupiłaś już termometr? Będziesz mierzyła temp? Ja nigdy nie mierzyłam i jak to się mierzy? Od pierwszego dnia cyklu? Boję się, że dostanę na głowę jak jeszcze zacznę mierzyć:)

reklama
Do góry