reklama
Mikaduchna
Fanka BB :)
Dzień dobry !
Przepraszam , że się nie odzywałam ale sama nie mogę uwierzyć w to co się stało. Jutro powtarzam betę i dopiero jak zobaczę pęcherzyk na usg to się uspokoję
Sylwia dopisać Cię do listy !
Powodzenia dla Was wszystkich!
Yesenia Tak myślałam, że nie chcesz pewnie zapeszyć. To powtarzaj betę i daj znać jak wynik Trzymamy moocno kciuki kochana
Mikaduchna
Cześć Czlok,Dziewczyny właśnie pojawił się mój wynik SHBG.
Norma: 19,8 - 122 nmol/l
Mój wynik: 44,03
Znacie się coś na tym? Wiem, że w normie ale czy nie jest za niski przy staraniach?
Na AMH muszę czekać do przyszłego tygodnia.
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
niestety nie znam się na tym.. Ale jak w normie - to dobrze. A w jakim lab. robiłaś AMH? Ja pytałam w Medicover i tam nie robią. Daj znać jak będziesz miała wynik. Pozdrawiam cieplutko
Mikaduchna
Jestem tu całkiem nowa.
Chyba nie moge sie do was wpisać, bo nie jestem 35+. Mam 26 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie!
My zawsze zapraszamy Jest też forum Staraczki 2017 - tam są młodzsze dziewczyny - jeśli wolisz
Cokolwiek wybierzesz - trzymamy mocno kciuki za Ciebie
Mikaduchna robiłam w laboratorium Synevo, tak mi lekarz polecił.
Mikaduchna
Dzięki Czalok, widzę, że Synevo jest we Wrocławiu i chyba robi właśnie badania dla Medicover - zadzwonię tam jutro i zapytam czy robią. A Yesenia nic się nie odzywa A ja siedzę jak na szpilkach - ciekawe jaki poziom bety wyszedł. Trzymajmy zatem kciukiMikaduchna robiłam w laboratorium Synevo, tak mi lekarz polecił.
Yasenia napisała, że jutro powtarza betę, czy jest odpowiedni wzrost[emoji5]
Mikaduchna
A ok Ale i tak się już nie mogę doczekać - prawie jakbym na własną czekałaYasenia napisała, że jutro powtarza betę, czy jest odpowiedni wzrost[emoji5]
Czalok, a Ty kupiłaś już termometr? Będziesz mierzyła temp? Ja nigdy nie mierzyłam i jak to się mierzy? Od pierwszego dnia cyklu? Boję się, że dostanę na głowę jak jeszcze zacznę mierzyć
Mikaduchna
A my niedługo zaczniemy staranka - od niedzieli już chyba trzeba regularnie - zażywać rozkoszy
reklama