reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Martyska, doczytałam na staraczkach na 2017 że masz problem z clexane - ja mam clexane 0,6 dwie i fraxiparine 0,6 pięć sztuk, przechowywane prawidłowo i z długim terminem ważności to jak by co to napisz mi na priv to Ci wyślę, bo ja raczej nie zużyję a jeśli będę potrzebowała to dostanę receptę bez problemu
Napisałam prywatna wiadomosc[emoji5] dziewczyny jak macie clexan na zbyciu to przygarne chętnie[emoji5] zapłacę oczywiscie[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Dzięki magoo. Dzisiaj idę do ginki. Wolałabym nie wracać do pracy. Ostatnio dużo stresu tam miałam. I praca przy komputerze też robi swoje. Ciekawe czy wyśle mnie na zwolnienie czy powie, że to nie choroba. W końcu to moja pierwsza ciąża.

Madzialenka a idziesz prywatnie czy na nfz? Ja jak chodziłam prywatnie do ginki to pytała się czy dać mi zwolnienie, przy końcówce to nawet mi je wciskała tylko że ja nie chciałam bo czułam się świetnie.Ale ta sama lekarka na nfz jak mi mówiły znajome to już zwolnień nie chciała dawać, mówiła właśnie ciąża to nie choroba. w drugiej ciąży chodziłam na nfz i na początku nie za bardzo dobrze się czułam, jak jej opowiadałam o swoich objawach to nawet nic nie zaproponowała, więc brałam parę dni wolnego, na następnej wizycie jak byłam w 11 tyg. ciąży to już wyprosiłam tydzień zwolnienia.Zależy na kogo trafisz.

Byłam na nfz. Przywileje będą dopiero za dwa tygodnie. Jestem jeszcze na zwolnieniu na zapalenie krtani, ponieważ nadal mnie dusi a nie branie antybiotyku wcale nie pomaga. Ale co zrobię po 15.04 nie wiem. W 5 tygodniu wątpie czy mnie zdiagnozuje...
I jeszcze ten zapchany nos :(

Ostatnia edycja:
Martyska, przepraszam, ale paczka właśnie wróciła.... brawo ja - wysłałam sama do siebie.
a w ogóle to na dobre wieści niestety trzeba jeszcze poczekać... planowana @ 26.04, więc jeszcze czas...
ale kto wie?...
Brawo Ty[emoji5] to czekamy na pozytywny test[emoji5]
ja jutro do lekarza po wytyczne ostatnie co do leków i w przyszłym tygodniu zaczynam nowy cykl i oby to była już ostatni @ na kolejne 10 miesiecy[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry