reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

reklama
Dziewczyny, o 12:30 mam wizyte. Pisalam juz ze wybieram sie do nowego ginekologa, podobno bardzo dobrego. Prosze trzymajcie kciuki

Yesenia Jak po wizytce ? [emoji3]
Neta81 ja tez weteranka, także jest nas juz kilka [emoji3] czasem warto wspomóc sie czymś w walce o mały cud

Dziewczyny, z wizyty jestem zadowolona. Lekarz konkretny i bardzo mily. Dzis w 9 dniu cyklu pecherzyk ma 14mm i jest w prawym jajniku. Zawsze czulam bol z lewego i myslalam ze to owulacja a dzis dowiedzialam sie ze w tym lewym mam endometrioze i z tego boli mnie brzuch. Dwa monitoringi wczesniej wykazaly ze nigdy nie bylo pecherzyka w prawym a teraz po laparoskopii mam nadzieje ze cos sie ruszylo. W kazdym razie mam przyjsc do niego we wtorek i zobaczy jak ten pecherzyk rosnie , moze trzeba bedzie podac Pregnyl. Zobaczymy, jestem dobrej mysli.

Dzien dobry!! Jestem zmartwiona ta endomtrioza :( ale przynajmniej wiem dlaczego sie nie udaje. Na szczescie w tym cyklu jest pecherzyk w dobrym jajniku wiec jest nadzieja.

reklama
Albo leczy sie endo albo stara niestety. Na szczescie jest nadzieja, bo wlasnie w tym cyklu pecherzyk jest w dobrym jajniku :)

Do góry