reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2023

reklama
A

Masz IO, problemy z gospodarką węglowodanowa?

Nie chce najpierw sprawdzić czy te pecherzyki pękły albo się wchłonęły? Masz ten Aromek ten w ciemno zacząć brać?
Chyba mam, bo inna lekarka zapisała mi Glucophage i go biorę już ponad rok.

No właśnie tak od razu mi zapisała Aromek i od 2-3 dnia cyklu każe brać i potem przyjść w połowie zobaczyć czy są pęcherzyki... 😕

Chyba mam, bo inna lekarka zapisała mi Glucophage i go biorę już ponad rok.

No właśnie tak od razu mi zapisała Aromek i od 2-3 dnia cyklu każe brać i potem przyjść w połowie zobaczyć czy są pęcherzyki... 😕
No to IO może być powodem nie pękania pecherzykow. Jesteś na jakiejś diecie, sprawdzałaś przez ten rok czy metformina działa i wyniki są już ok?

Szkoda, że masz brać ten Aromek tak bez sprawdzenia czy te pecherzyki się wchłonęły...

Co będzie dalej to się okaże miałam zabieg leep ekektrokonizacje tymi prądami usunęli tkankę bliznową i wstawili cewnik foleya, który tam w ujściu ma delikatnie napompowany balonik i muszę z tym chodzić 2 tygodnie, wszystko będzie się goić wokół tego balonika,żeby było ujście. Tak to wygląda.

Co będzie dalej to się okaże miałam zabieg leep ekektrokonizacje tymi prądami usunęli tkankę bliznową i wstawili cewnik foleya, który tam w ujściu ma delikatnie napompowany balonik i muszę z tym chodzić 2 tygodnie, wszystko będzie się goić wokół tego balonika,żeby było ujście. Tak to wygląda.
Brzmi jak dobry plan :)

reklama
Do góry