reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Hej kochana! Jak u Ciebie?Cześć dziewczyny wszystkiego dobrego życzę każdej z was
Brownie1992
Moderator
Hej, co tam u Ciebie? Kojarzę Cię ze Staraczek 2022Cześć dziewczyny wszystkiego dobrego życzę każdej z was
MartaS89
Leczenie zaczęłam w Białymstoku 23go listopada miałam zabieg udało się udrożnić kanał i chodzę sobie z taką rurką w ujściu, szukałam pomocy u innego specjalisty i tak trafiłam do Białegostoku. Tam gdzie się wcześniej leczyłam byłabym już bez macicy.Hej kochana! Jak u Ciebie?
Chyba mam, bo inna lekarka zapisała mi Glucophage i go biorę już ponad rok.A
Masz IO, problemy z gospodarką węglowodanowa?
Nie chce najpierw sprawdzić czy te pecherzyki pękły albo się wchłonęły? Masz ten Aromek ten w ciemno zacząć brać?
No właśnie tak od razu mi zapisała Aromek i od 2-3 dnia cyklu każe brać i potem przyjść w połowie zobaczyć czy są pęcherzyki...
lady_in_blue
No to IO może być powodem nie pękania pecherzykow. Jesteś na jakiejś diecie, sprawdzałaś przez ten rok czy metformina działa i wyniki są już ok?Chyba mam, bo inna lekarka zapisała mi Glucophage i go biorę już ponad rok.
No właśnie tak od razu mi zapisała Aromek i od 2-3 dnia cyklu każe brać i potem przyjść w połowie zobaczyć czy są pęcherzyki...
Szkoda, że masz brać ten Aromek tak bez sprawdzenia czy te pecherzyki się wchłonęły...
MartaS89
Co będzie dalej to się okaże miałam zabieg leep ekektrokonizacje tymi prądami usunęli tkankę bliznową i wstawili cewnik foleya, który tam w ujściu ma delikatnie napompowany balonik i muszę z tym chodzić 2 tygodnie, wszystko będzie się goić wokół tego balonika,żeby było ujście. Tak to wygląda.
Owulacja
Brzmi jak dobry planCo będzie dalej to się okaże miałam zabieg leep ekektrokonizacje tymi prądami usunęli tkankę bliznową i wstawili cewnik foleya, który tam w ujściu ma delikatnie napompowany balonik i muszę z tym chodzić 2 tygodnie, wszystko będzie się goić wokół tego balonika,żeby było ujście. Tak to wygląda.
MartaS89
Bardzo bym chciała, pół roku walki, bólu i cierpienia.Brzmi jak dobry plan
reklama
Owulacja
A mówią coś lekarze na temat przyszłej ciąży?Bardzo bym chciała, pół roku walki, bólu i cierpienia.