reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Kilka cykli po odstawieniu anty organizm ma prawo robić dziwne rzeczy, te plamienia mogą nie mieć przyczyny i ustać tak samo nagle jak się pojawiły :) mam nadzieję, ze badanie rozwieje Twoje i Twojego lekarza wątpliwości :)

To co oni robili na tych wizytach, w szachy grali???? 🤨
dzięki, też mam taką nadzieję, chociaż mówiąc szczerze obecnie odczuwam spadek formy psychicznej ;)

reklama
Ald jakiej wielkości są pęcherzyki i ile minęło od zastrzyku?
Zastrzyk miałam w sobotę a pęcherzyki były 22x21mm i 17x15mm. Pani doktor powiedziała że już dojrzałe i można podawać zastrzyk.
A teraz załamka bo nic się nie wydarzyło i dzisiaj druga lekarka mi powiedziała że już nie ma co się starać w tym cyklu 🙁

Zastrzyk miałam w sobotę a pęcherzyki były 22x21mm i 17x15mm. Pani doktor powiedziała że już dojrzałe i można podawać zastrzyk.
A teraz załamka bo nic się nie wydarzyło i dzisiaj druga lekarka mi powiedziała że już nie ma co się starać w tym cyklu 🙁

A jakie pęcherzyki są dziś

A jakie pęcherzyki są dziś
28x24mm i 19.3x15.8mm

Jest szansa że to pęknie jeszcze?

W ogóle zapisała mi Aromek na wywołanie owulacji w kolejnym cyklu, bo podobno 20% cykli jest bezowulacyjnych i nie trzeba będzie sprawdzić kolejny raz z większą dawką Ovitrelle czy wtedy pękną... Miałyście tak może że nie chciały pękać? Co wtedy? Może to właśnie to jest nasz problem bo niby jakichś innych poważnych problemów nie ma a się nie udaje tyle lat... 🙁

A
28x24mm i 19.3x15.8mm

Jest szansa że to pęknie jeszcze?

W ogóle zapisała mi Aromek na wywołanie owulacji w kolejnym cyklu, bo podobno 20% cykli jest bezowulacyjnych i nie trzeba będzie sprawdzić kolejny raz z większą dawką Ovitrelle czy wtedy pękną... Miałyście tak może że nie chciały pękać? Co wtedy? Może to właśnie to jest nasz problem bo niby jakichś innych poważnych problemów nie ma a się nie udaje tyle lat... 🙁
Masz IO, problemy z gospodarką węglowodanowa?

Nie chce najpierw sprawdzić czy te pecherzyki pękły albo się wchłonęły? Masz ten Aromek ten w ciemno zacząć brać?

reklama
No to ja jak na razie jestem bardzo zadowolona z Luxmedu.
Wizyta z USG- dostałam skierowania na wiele badań w tym USG cycków.
Ja też jestem zadowolona w miarę, sporo badań mialam w pakiecie. Parę skierowan wysepilam. :) Jak za cenę 20 zł potrącana z wynagrodzenia to zajebiscie 🤣 Na NFZ to nawet nie wiem gdzie bym miała pójść

Do góry