reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

Kilka cykli po odstawieniu anty organizm ma prawo robić dziwne rzeczy, te plamienia mogą nie mieć przyczyny i ustać tak samo nagle jak się pojawiły :) mam nadzieję, ze badanie rozwieje Twoje i Twojego lekarza wątpliwości :)

To co oni robili na tych wizytach, w szachy grali???? 🤨
dzięki, też mam taką nadzieję, chociaż mówiąc szczerze obecnie odczuwam spadek formy psychicznej ;)

reklama
Ald jakiej wielkości są pęcherzyki i ile minęło od zastrzyku?
Zastrzyk miałam w sobotę a pęcherzyki były 22x21mm i 17x15mm. Pani doktor powiedziała że już dojrzałe i można podawać zastrzyk.
A teraz załamka bo nic się nie wydarzyło i dzisiaj druga lekarka mi powiedziała że już nie ma co się starać w tym cyklu 🙁

Zastrzyk miałam w sobotę a pęcherzyki były 22x21mm i 17x15mm. Pani doktor powiedziała że już dojrzałe i można podawać zastrzyk.
A teraz załamka bo nic się nie wydarzyło i dzisiaj druga lekarka mi powiedziała że już nie ma co się starać w tym cyklu 🙁

A jakie pęcherzyki są dziś

A jakie pęcherzyki są dziś
28x24mm i 19.3x15.8mm

Jest szansa że to pęknie jeszcze?

W ogóle zapisała mi Aromek na wywołanie owulacji w kolejnym cyklu, bo podobno 20% cykli jest bezowulacyjnych i nie trzeba będzie sprawdzić kolejny raz z większą dawką Ovitrelle czy wtedy pękną... Miałyście tak może że nie chciały pękać? Co wtedy? Może to właśnie to jest nasz problem bo niby jakichś innych poważnych problemów nie ma a się nie udaje tyle lat... 🙁

A
28x24mm i 19.3x15.8mm

Jest szansa że to pęknie jeszcze?

W ogóle zapisała mi Aromek na wywołanie owulacji w kolejnym cyklu, bo podobno 20% cykli jest bezowulacyjnych i nie trzeba będzie sprawdzić kolejny raz z większą dawką Ovitrelle czy wtedy pękną... Miałyście tak może że nie chciały pękać? Co wtedy? Może to właśnie to jest nasz problem bo niby jakichś innych poważnych problemów nie ma a się nie udaje tyle lat... 🙁
Masz IO, problemy z gospodarką węglowodanowa?

Nie chce najpierw sprawdzić czy te pecherzyki pękły albo się wchłonęły? Masz ten Aromek ten w ciemno zacząć brać?

reklama
No to ja jak na razie jestem bardzo zadowolona z Luxmedu.
Wizyta z USG- dostałam skierowania na wiele badań w tym USG cycków.
Ja też jestem zadowolona w miarę, sporo badań mialam w pakiecie. Parę skierowan wysepilam. :) Jak za cenę 20 zł potrącana z wynagrodzenia to zajebiscie 🤣 Na NFZ to nawet nie wiem gdzie bym miała pójść

Do góry