reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
Dziękuję! Kciuki bardzo się przydadzą 😊

Przykro mi, że u brata i bratowej transfer się nie udał. Mam ogromną nadzieję, że kolejny zakończy się sukcesem 🤞
A jak bratowa, która jest w ciąży? (Chyba nic nie popieprzyłam?)
nieee, nie popieprzyłaś :D wszystko dobrze, bobo zdrowe i silne. Zaczęli kilka dni temu z wyprawką, teraz jest jakiś 24 tydzień. Dobrze, że chociaż im się udało...

I jeszcze na forum wejdziesz i zaraz ktoś pieprzy o procedurze 🤣

Jak tam Carlos? 😁
Czilluje se :D
1696536292463.png

i do tego zostałam opiekunem tego oto berbecia
1696536329236.png

więc mam kogo kochać :)

Widzę, że Carlos pokochał musztardową kanapę 😁 Piesio śliczny 💚 Mam nadzieję, że w miarę się dogadują 😉
nie znają się :p bo piesek jest w boksie na podwórku. Tylko proszę nie żałować go, ma naprawde dobre warunki, spory bosk, 2 ocieplane budki, dużo hektarów do biegania. A do domu nawet na schody nie chce wejść. Myślę, że jest bardzo zadowolony, tym bardziej, że to pies odebrany z lańcucha.

nie znają się :p bo piesek jest w boksie na podwórku. Tylko proszę nie żałować go, ma naprawde dobre warunki, spory bosk, 2 ocieplane budki, dużo hektarów do biegania. A do domu nawet na schody nie chce wejść. Myślę, że jest bardzo zadowolony, tym bardziej, że to pies odebrany z lańcucha.
Widać, że mordkę ma zadowoloną 😊
Niektórym zwierzakom w domu byłoby gorzej niż na zewnątrz. Wszystko zależy jak do tej pory żyły i jaki mają charakter.

Widać, że mordkę ma zadowoloną 😊
Niektórym zwierzakom w domu byłoby gorzej niż na zewnątrz. Wszystko zależy jak do tej pory żyły i jaki mają charakter.
dokładnie. Ogólnie pies wygląda na bardzo szczęśliwego i jest bardzo wdzięczny, garnie się do każdego, skacze, cieszy się. A ja dzięki temu, że on jest robię 12k kroków dziennie, więc win win :)

dokładnie. Ogólnie pies wygląda na bardzo szczęśliwego i jest bardzo wdzięczny, garnie się do każdego, skacze, cieszy się. A ja dzięki temu, że on jest robię 12k kroków dziennie, więc win win :)
No siemanko, coś było o starych staraczkach, to poczułam się wywołana😉 a co się stało z Kebabem?😅

reklama
Do góry