reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

ja nie ogarnę w całości dwóch wątków, także czytam na co trafię 😂
ze złych wieści- dzwoniłam do mojej przychodni umówić się do lekarza, ale niestety będzie dopiero 19 stycznia. Dostałam dziś okres, więc najpóźniej pojutrze powinnam zacząć brać clo, a nie mam recepty 🙁
aleeee- kochana bratowa farmaceutka oczywiście załatwi i będę mieć 😎
I jeszcze stary idzie w czwartek na badanie nasienia. Boję się, bo na forum ostatnio mamy nawał słabego nasienia 🙈

reklama
to co sądzimy to jedno, a jaka jest prawda to co innego :D
Kreska jest dość wyraźna, no ale po prostu zrób test jutro - jak będzie wyraźniejsza to będziesz już wiedzieć, a jak jaśniejsza to znaczy, ze to było Ovi.
Dziś 12 dzień po ovi
Sama nie wiem co myśleć 🙈

Załączniki

• 20230110_161654.jpg
    20230110_161654.jpg
    864,7 KB · Wyświetleń: 126
ja nie ogarnę w całości dwóch wątków, także czytam na co trafię 😂
ze złych wieści- dzwoniłam do mojej przychodni umówić się do lekarza, ale niestety będzie dopiero 19 stycznia. Dostałam dziś okres, więc najpóźniej pojutrze powinnam zacząć brać clo, a nie mam recepty 🙁
aleeee- kochana bratowa farmaceutka oczywiście załatwi i będę mieć 😎
I jeszcze stary idzie w czwartek na badanie nasienia. Boję się, bo na forum ostatnio mamy nawał słabego nasienia 🙈
to Twój Stary przełamie złą passę 😎
Kurde, fajnie mieć taką bratową!

to Twój Stary przełamie złą passę 😎
Kurde, fajnie mieć taką bratową!
jeju doceniam ją, naprawdę dziękuję losowi za taką bratowa ❤😀
A stary trochę się cyka, ale nie badania, tylko wyników. Już dawno sam chciał zrobić, ale jakoś tak ciągle coś i nie było kiedy. Sama się zaczynam stresować 🙈

Przepraszam, że tak z doskoku. Szukam na Allegro testów owu+ciążowych. Kiedyś miałam tanie chińskie i mi odpowiadaly, ale teraz widzę że są jakieś Premium. Co kupić?

reklama
Hej! Niestety jest tu trochę starej gwardii, w tym ja.
Wyniki męża - niby dużo plemników, ale coś mało ruchliwe...
WItam Cię z powrotem (niestety) i życzę powodzenia, siły i żeby to in vitro jednak nie było potrzebne ❤️
Amh spadło. Fsh 18 - lekarz mój mówił nie tyle o in vitro o ile nawet o konieczności adopcji komórek od dawczyni :(
@QueenK Ciebie tez już liczyłam, ze nie zastanę ☹️ kilka „naszych” dziewczyn już uciekło na mamy, cieszyłam się, ze grono się zawęża a tu zaliczamy powroty :( ściskam Cię mocno
Season 10 Hug GIF by Friends
❤️❤️❤️ Niestety, kolejne miesiące i nic, totalnie nic.

Załączam wyniki krwi z 2dc, może któraś z was miała podobne i wie coś więcej czy z takim zestawem można jeszcze cokolwiek myśleć o rodzicielstwie?
4DBD3614-B788-4846-B13A-42F21A3EC7F9.jpeg
F26332ED-B60C-40E9-8A48-79C784D058D9.jpeg

7FF6913C-E04D-4B88-987C-4C12427CF874.jpeg

Mam myśli, że to już koniec. Nie dość że niedrożność to jeszcze ta informacja ze raczej nie ma opcji naturalnie :(

Załączniki

• B0CCE268-5A48-45DA-A971-5B25CD89590C.jpeg
    B0CCE268-5A48-45DA-A971-5B25CD89590C.jpeg
    126,4 KB · Wyświetleń: 76

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry