reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

ja nie ogarnę w całości dwóch wątków, także czytam na co trafię 😂
ze złych wieści- dzwoniłam do mojej przychodni umówić się do lekarza, ale niestety będzie dopiero 19 stycznia. Dostałam dziś okres, więc najpóźniej pojutrze powinnam zacząć brać clo, a nie mam recepty 🙁
aleeee- kochana bratowa farmaceutka oczywiście załatwi i będę mieć 😎
I jeszcze stary idzie w czwartek na badanie nasienia. Boję się, bo na forum ostatnio mamy nawał słabego nasienia 🙈

reklama
to co sądzimy to jedno, a jaka jest prawda to co innego :D
Kreska jest dość wyraźna, no ale po prostu zrób test jutro - jak będzie wyraźniejsza to będziesz już wiedzieć, a jak jaśniejsza to znaczy, ze to było Ovi.
Dziś 12 dzień po ovi
Sama nie wiem co myśleć 🙈

Załączniki

• 20230110_161654.jpg
    20230110_161654.jpg
    864,7 KB · Wyświetleń: 115
ja nie ogarnę w całości dwóch wątków, także czytam na co trafię 😂
ze złych wieści- dzwoniłam do mojej przychodni umówić się do lekarza, ale niestety będzie dopiero 19 stycznia. Dostałam dziś okres, więc najpóźniej pojutrze powinnam zacząć brać clo, a nie mam recepty 🙁
aleeee- kochana bratowa farmaceutka oczywiście załatwi i będę mieć 😎
I jeszcze stary idzie w czwartek na badanie nasienia. Boję się, bo na forum ostatnio mamy nawał słabego nasienia 🙈
to Twój Stary przełamie złą passę 😎
Kurde, fajnie mieć taką bratową!

to Twój Stary przełamie złą passę 😎
Kurde, fajnie mieć taką bratową!
jeju doceniam ją, naprawdę dziękuję losowi za taką bratowa ❤😀
A stary trochę się cyka, ale nie badania, tylko wyników. Już dawno sam chciał zrobić, ale jakoś tak ciągle coś i nie było kiedy. Sama się zaczynam stresować 🙈

Przepraszam, że tak z doskoku. Szukam na Allegro testów owu+ciążowych. Kiedyś miałam tanie chińskie i mi odpowiadaly, ale teraz widzę że są jakieś Premium. Co kupić?

reklama
Hej! Niestety jest tu trochę starej gwardii, w tym ja.
Wyniki męża - niby dużo plemników, ale coś mało ruchliwe...
WItam Cię z powrotem (niestety) i życzę powodzenia, siły i żeby to in vitro jednak nie było potrzebne ❤️
Amh spadło. Fsh 18 - lekarz mój mówił nie tyle o in vitro o ile nawet o konieczności adopcji komórek od dawczyni :(
@QueenK Ciebie tez już liczyłam, ze nie zastanę ☹️ kilka „naszych” dziewczyn już uciekło na mamy, cieszyłam się, ze grono się zawęża a tu zaliczamy powroty :( ściskam Cię mocno
Season 10 Hug GIF by Friends
❤️❤️❤️ Niestety, kolejne miesiące i nic, totalnie nic.

Załączam wyniki krwi z 2dc, może któraś z was miała podobne i wie coś więcej czy z takim zestawem można jeszcze cokolwiek myśleć o rodzicielstwie?
4DBD3614-B788-4846-B13A-42F21A3EC7F9.jpeg
F26332ED-B60C-40E9-8A48-79C784D058D9.jpeg

7FF6913C-E04D-4B88-987C-4C12427CF874.jpeg

Mam myśli, że to już koniec. Nie dość że niedrożność to jeszcze ta informacja ze raczej nie ma opcji naturalnie :(

Załączniki

• B0CCE268-5A48-45DA-A971-5B25CD89590C.jpeg
    B0CCE268-5A48-45DA-A971-5B25CD89590C.jpeg
    126,4 KB · Wyświetleń: 68
Do góry