reklama
MartaS89
Fanka BB :)
No ja sama tego nie rozumiem. W szpitalu mają RTG,bo to zwykłe HSG. A w moim województwie nigdzie nie mogę znaleźć,żeby robili w znieczuleniu.W ogóle nie rozumiem tego argumentu o "rozwalaniu jajnika"...
Jula19
piękny raczek
Owulacja
Tak, na wątki mamusiowe trzeba mieć mocną głowę. Są pełne dobrych rad babć i cioć w stylu że nie wolno kucać w ciąży, nie wolno podnosić rąk itp., o jedzeniu cukru nie wspominając laski wypisują najdziwniejsze objawy, których potem człowiek szuka w sobie. Do tego porównują parametry dzieci i jak mają odstępstwa to wmawiają sobie choroby. Jeżeli ktoś tak robi to OK, niech sobie robi, ale jeżeli ktoś inny ma tendencję do tego, że mu się takie emocje udzielają, to radzę sobie takie wątki odpuścićJak mi się uda znowu zajść w ciąże to nie wiem czy dołączę do wątku mamowego bo jestem mocno wybredna - jak będą wyluzowane laski, które są po raz pierwszy w ciąży albo w kolejnej bezproblemowe to nie wytrzymam rozmów o wyprawkowych rzeczach w 6 tygodniu ciąży. Jak będą laski które co chwile badają bete i panikują bo dziś je nie mdli to udzieli mi się pewnie zbiorcza paranoja.
Wiec pewnie chętnie zajrzę co tam u Was dobrego albo w ogóle zrezygnuje z forum. Dla mnie forum jest chyba jakaś forma terapii grupowej. I mam wrażenie, że bardzo skuteczna A i mam wrażenie ze znalazłam tu fajne internetowe kumpelki
Moonstone
Moderator
Ja tam widzę coś innego pięknego.piękny raczek
No sorry. Musiałam
Jula19
ha ha ha no naprawdęJa tam widzę coś innego pięknego.
No sorry. Musiałam
Owulacja
Zazuu gdzie masz ptaszka?owszem
reklama
Podziel się: