reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak mi się uda znowu zajść w ciąże to nie wiem czy dołączę do wątku mamowego bo jestem mocno wybredna - jak będą wyluzowane laski, które są po raz pierwszy w ciąży albo w kolejnej bezproblemowe to nie wytrzymam rozmów o wyprawkowych rzeczach w 6 tygodniu ciąży. Jak będą laski które co chwile badają bete i panikują bo dziś je nie mdli to udzieli mi się pewnie zbiorcza paranoja.
Wiec pewnie chętnie zajrzę co tam u Was dobrego albo w ogóle zrezygnuje z forum. Dla mnie forum jest chyba jakaś forma terapii grupowej. I mam wrażenie, że bardzo skuteczna ;) A i mam wrażenie ze znalazłam tu fajne internetowe kumpelki :)
Tak, na wątki mamusiowe trzeba mieć mocną głowę. Są pełne dobrych rad babć i cioć w stylu że nie wolno kucać w ciąży, nie wolno podnosić rąk itp., o jedzeniu cukru nie wspominając :) laski wypisują najdziwniejsze objawy, których potem człowiek szuka w sobie. Do tego porównują parametry dzieci i jak mają odstępstwa to wmawiają sobie choroby. Jeżeli ktoś tak robi to OK, niech sobie robi, ale jeżeli ktoś inny ma tendencję do tego, że mu się takie emocje udzielają, to radzę sobie takie wątki odpuścić

reklama
Do góry