reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No ja sama tego nie rozumiem. W szpitalu mają RTG,bo to zwykłe HSG. A w moim województwie nigdzie nie mogę znaleźć,żeby robili w znieczuleniu.
To moze poszukaj w jakimś wiekszym mieście i polacz to np z wypadem weekendowym? Tak zeby sobie w pt zrobic hsg, dojsc do siebie w ten dzień po znieczuleniu, a sb i nd jakoś miło spędzić? 🙂

Stresujecie się wizyta u ginekologa? Ja kiedyś traktowalam wizytę i ginekologa jak wyjście np. na siłownie - zero stresu. A od czasu poronień na myśl o wizycie pocą mi się ręce i od rana chodzę zestresowana.
Ja uwielbiam moją dr i nawet te najtrudniejsze wizyty z obumarłą ciążą były dla mnie bardzo ok - dużo wsparcia i pomocy tam dostaje.
Od kiedy mam tego lekarza uwielbiam chodzić do ginekologa, kiedyś nie cierpiałam

Dokładnie zgadzam się z Bibi :) po prostu jesteście fajne laski i nie chce stąd znikać, bo uważam Was za moje internetowe kumpele :)
Wątki mamusiowe są dosyć specyficzne, też raczej mało się tam udzielam bo póki co nie czuje tej ciąży i nie mam za bardzo co ohhhhać i ahhhhać 🤷🏻‍♀️
Popieram. Jeśli uda mi się zajść to nie wiem kiedy byłabym gotowa się tam przenieść. Mi trochę jednak te emocje się udzielają i pomijając swój własny stres, odczuwałam jeszcze stres i panikę innych 😑
Powiedziałam dzisiaj księgowej ze jestem w ciąży… usłyszałam: ze tak jej się wydawało.

Wtf? Czy to znaczy, ze jestem gruba?
Ja też to usłyszałam dwukrotnie we wczesnej ciąży :O Jedna powiedziała że po buzi było widać i że dużo witamin łykałam :O I druga też że po buzi... Nie wiem o co chodziło bo ja różnicy nie widziałam :p

Popieram. Jeśli uda mi się zajść to nie wiem kiedy byłabym gotowa się tam przenieść. Mi trochę jednak te emocje się udzielają i pomijając swój własny stres, odczuwałam jeszcze stres i panikę innych 😑

Ja też to usłyszałam dwukrotnie we wczesnej ciąży :O Jedna powiedziała że po buzi było widać i że dużo witamin łykałam :O I druga też że po buzi... Nie wiem o co chodziło bo ja różnicy nie widziałam :p
Mi się tylko cycki zmieniły. W sumie mogą takie zostać, bo nawet mąż zauważył :D

tak tylko się zastanawiam czy ktoś z was myśli poza swoim dyskomfortem o stresie i presji tych, którym się nie udało, ze będąc na forum staraczkowym otaczają je przyszłe mamy? 🙄 mnie to lotto, ale przypuszczam, ze takie osoby będą, i wcale nie musza to być osoby ze starej paczki.

tak tylko się zastanawiam czy ktoś z was myśli poza swoim dyskomfortem o stresie i presji tych, którym się nie udało, ze będąc na forum staraczkowym otaczają je przyszłe mamy? 🙄 mnie to lotto, ale przypuszczam, ze takie osoby będą, i wcale nie musza to być osoby ze starej paczki.
Dlatego staram się nie pisac non stop o ciąży. Sama wiem, jak mnie to wkurzało na ich miejscu. Jakbym przesadzała daje pełne prawo do upomnienia mnie :)

reklama
W takim przypadku proszę o jasne info i znikam :) nic na siłę

Do góry