LadyCaro
Fanka BB :)
Ale przepraszam co?Ja tam widzę coś innego pięknego.
No sorry. Musiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przepraszam co?Ja tam widzę coś innego pięknego.
No sorry. Musiałam
To moze poszukaj w jakimś wiekszym mieście i polacz to np z wypadem weekendowym? Tak zeby sobie w pt zrobic hsg, dojsc do siebie w ten dzień po znieczuleniu, a sb i nd jakoś miło spędzić?No ja sama tego nie rozumiem. W szpitalu mają RTG,bo to zwykłe HSG. A w moim województwie nigdzie nie mogę znaleźć,żeby robili w znieczuleniu.
Ja uwielbiam moją dr i nawet te najtrudniejsze wizyty z obumarłą ciążą były dla mnie bardzo ok - dużo wsparcia i pomocy tam dostaje.Stresujecie się wizyta u ginekologa? Ja kiedyś traktowalam wizytę i ginekologa jak wyjście np. na siłownie - zero stresu. A od czasu poronień na myśl o wizycie pocą mi się ręce i od rana chodzę zestresowana.
Że ładny wzór na spodenkach czy bokserkachAle przepraszam co?
Popieram. Jeśli uda mi się zajść to nie wiem kiedy byłabym gotowa się tam przenieść. Mi trochę jednak te emocje się udzielają i pomijając swój własny stres, odczuwałam jeszcze stres i panikę innychDokładnie zgadzam się z Bibi po prostu jesteście fajne laski i nie chce stąd znikać, bo uważam Was za moje internetowe kumpele
Wątki mamusiowe są dosyć specyficzne, też raczej mało się tam udzielam bo póki co nie czuje tej ciąży i nie mam za bardzo co ohhhhać i ahhhhać
Ja też to usłyszałam dwukrotnie we wczesnej ciąży :O Jedna powiedziała że po buzi było widać i że dużo witamin łykałam :O I druga też że po buzi... Nie wiem o co chodziło bo ja różnicy nie widziałamPowiedziałam dzisiaj księgowej ze jestem w ciąży… usłyszałam: ze tak jej się wydawało.
Wtf? Czy to znaczy, ze jestem gruba?
Mi się tylko cycki zmieniły. W sumie mogą takie zostać, bo nawet mąż zauważyłPopieram. Jeśli uda mi się zajść to nie wiem kiedy byłabym gotowa się tam przenieść. Mi trochę jednak te emocje się udzielają i pomijając swój własny stres, odczuwałam jeszcze stres i panikę innych
Ja też to usłyszałam dwukrotnie we wczesnej ciąży :O Jedna powiedziała że po buzi było widać i że dużo witamin łykałam :O I druga też że po buzi... Nie wiem o co chodziło bo ja różnicy nie widziałam
tak tylko się zastanawiam czy ktoś z was myśli poza swoim dyskomfortem o stresie i presji tych, którym się nie udało, ze będąc na forum staraczkowym otaczają je przyszłe mamy? mnie to lotto, ale przypuszczam, ze takie osoby będą, i wcale nie musza to być osoby ze starej paczki.Popieram. Jeśli uda mi się zajść to nie wiem kiedy byłabym gotowa się tam przenieść. Mi trochę jednak te emocje się udzielają i pomijając swój własny stres, odczuwałam jeszcze stres i panikę innych
Ja też to usłyszałam dwukrotnie we wczesnej ciąży :O Jedna powiedziała że po buzi było widać i że dużo witamin łykałam :O I druga też że po buzi... Nie wiem o co chodziło bo ja różnicy nie widziałam
Dlatego staram się nie pisac non stop o ciąży. Sama wiem, jak mnie to wkurzało na ich miejscu. Jakbym przesadzała daje pełne prawo do upomnienia mnietak tylko się zastanawiam czy ktoś z was myśli poza swoim dyskomfortem o stresie i presji tych, którym się nie udało, ze będąc na forum staraczkowym otaczają je przyszłe mamy? mnie to lotto, ale przypuszczam, ze takie osoby będą, i wcale nie musza to być osoby ze starej paczki.
W takim przypadku proszę o jasne info i znikam nic na siłętak tylko się zastanawiam czy ktoś z was myśli poza swoim dyskomfortem o stresie i presji tych, którym się nie udało, ze będąc na forum staraczkowym otaczają je przyszłe mamy? mnie to lotto, ale przypuszczam, ze takie osoby będą, i wcale nie musza to być osoby ze starej paczki.