reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Nigdy nie zrozumiem tego przywiązania do bycia staraczką. Ja od 3 lat robię wszystko żeby nią nie być i z przyjemnością rozgościłabym się na mamusiach 💁‍♀️
Ja myślę że to nie przywiązanie do bycia staraczka tylko przywiązanie do ludzi ktorzy akurat są w takim a nie innym miejscu 🤷🏽‍♀️

Edit. Patrząc na to co dzieje się na wątkach mamowych to nie wiem czy bym się tam odnalazła 😂😂

Nigdy nie zrozumiem tego przywiązania do bycia staraczką. Ja od 3 lat robię wszystko żeby nią nie być i z przyjemnością rozgościłabym się na mamusiach 💁‍♀️
Ja myślę że to nie przywiązanie do bycia staraczka tylko przywiązanie do ludzi ktorzy akurat są w takim a nie innym miejscu 🤷🏽‍♀️

Edit. Patrząc na to co dzieje się na wątkach mamowych to nie wiem czy bym się tam odnalazła 😂😂
Dokładnie zgadzam się z Bibi :) po prostu jesteście fajne laski i nie chce stąd znikać, bo uważam Was za moje internetowe kumpele :)
Wątki mamusiowe są dosyć specyficzne, też raczej mało się tam udzielam bo póki co nie czuje tej ciąży i nie mam za bardzo co ohhhhać i ahhhhać 🤷🏻‍♀️

No nie wiem, ja jak z kimś chce to pisze priv. Jest mnóstwo staraczek które są w ciąży i znamy się od miesięcy i mimo, że ich tu nie ma to wiem więcej co się u nich aktualnie dzieje niż u niektórych aktualnych staraczkach 😅
No ale to może moje zboczenie.
Od zawsze było tak, że mamusie zmieniały wątki i było w tym dla mnie coś magicznego i sentymentalnego

Jak mi się uda znowu zajść w ciąże to nie wiem czy dołączę do wątku mamowego bo jestem mocno wybredna - jak będą wyluzowane laski, które są po raz pierwszy w ciąży albo w kolejnej bezproblemowe to nie wytrzymam rozmów o wyprawkowych rzeczach w 6 tygodniu ciąży. Jak będą laski które co chwile badają bete i panikują bo dziś je nie mdli to udzieli mi się pewnie zbiorcza paranoja.
Wiec pewnie chętnie zajrzę co tam u Was dobrego albo w ogóle zrezygnuje z forum. Dla mnie forum jest chyba jakaś forma terapii grupowej. I mam wrażenie, że bardzo skuteczna ;) A i mam wrażenie ze znalazłam tu fajne internetowe kumpelki :)

Hej w piateczek !
Ja Tez nie wiem czy odnalazłaby się na wątkach mamusiowych.. myśle, ze jeśli by nam się udało jakimś cudem to oswajaliśmy się z tą myślą dobre kilka miesięcy.. jeśli byłaby taka możliwość to wolałabym pisać tutaj (oczywiście nie o ciąży), z super laskami bo mo z mamusiami nie jest nigdy oo drodze. Ale to temat i dylemat odległy 😞
Póki co, 4 dzień biorę leki i chyba wezmę przeczytam ulotkę bo odkąd je biorę to cały dzień mi sie chce spać jak szlag.

No nie wiem, ja jak z kimś chce to pisze priv. Jest mnóstwo staraczek które są w ciąży i znamy się od miesięcy i mimo, że ich tu nie ma to wiem więcej co się u nich aktualnie dzieje niż u niektórych aktualnych staraczkach 😅
No ale to może moje zboczenie.
Od zawsze było tak, że mamusie zmieniały wątki i było w tym dla mnie coś magicznego i sentymentalnego
A ja nie lubię się nikomu narzucać na priv, jakoś wolę ogólne forum bo jak ktoś chce to mnie zleje i tyle 😂
A to ja nie poczułam tej magii, rozprawianie i nakręcanie się na ciążę nie jest dla mnie. Jak coś potrzebuje to wtedy pisze, ale tu są znacznie ciekawsze tematy, tego nie da się tak po prostu zostawić 😂

Jak mi się uda znowu zajść w ciąże to nie wiem czy dołączę do wątku mamowego bo jestem mocno wybredna - jak będą wyluzowane laski, które są po raz pierwszy w ciąży albo w kolejnej bezproblemowe to nie wytrzymam rozmów o wyprawkowych rzeczach w 6 tygodniu ciąży. Jak będą laski które co chwile badają bete i panikują bo dziś je nie mdli to udzieli mi się pewnie zbiorcza paranoja.
Wiec pewnie chętnie zajrzę co tam u Was dobrego albo w ogóle zrezygnuje z forum. Dla mnie forum jest chyba jakaś forma terapii grupowej. I mam wrażenie, że bardzo skuteczna ;)
Oj tak, jak miałam możliwość przejść na listopadowki i widzialam że pierwsze posty były typu " z objawów to mam żyłki zielone na piersiach i mdliło mnie już w dzień owulacji" to od razu zawróciłam... aż za mocno bo okazało się CP i wrócić i tak musialam 😂😂😂 ale to nie moje klimaty takie sranie sie 😂😂

reklama
Też jestem zdania, że jak ktos nie gada o ciąży to może zostać. Ja sie przywiazalam i nie wyobrazam sobie do 10 osob pisać na priv. I tak planuje założyć jakas grupe i nas zebrać bez wzgledu na to czy bedziemy w ciazy czy nie wlasnie dlatego, ze sie do Was przywiazalam. A nie do bycia staraczką:)

Do góry