reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, facelle mnie nie okłamał xd
Beta - 16, 2
Progesteron 23,8
Teraz się zastanawiam czy jest sens iść jutro badać przyrost, czy dopiero w sobotę, z tym że z soboty mogę nie mieć wyniku do poniedziałku 🤔
ja bym zbadala w sobotę. Też tak badalam i wyniki z soboty mialam razem z kolejna poniedziałkową beta.

U nas jeszcze +/- 3tys ale kwestia czasu jak dojdzie do 5. Na sezon potrzebuję Ok 2,5-3 tony. My, młodzi i pracujący, tez nie wiem jak sobie poradzimy 🤷🏻‍♀️
lacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.

Nawet mi nie mów. Zapłaciliśmy w zeszłym tygodniu 18 tysięcy złotych za zapas pelletu 🤣. Ale lepiej mieć go u siebie, na wypadek gdyby znowu zniknął u wszystkich sprzedawców, tak jak było kilka miesięcy temu. Bo inaczej będziemy grzać farelką a prąd też drogi :p.
Ja się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną 🥹 jaka kwota, pffff 😳😳😳😳

Żeby było "śmieszniej" zarabiamy naprawdę przyzwoicie. Znam pary, które tyle co ja albo Stary zarabiają na dwóch. A mimo to zaczynamy ledwo wiązać koniec z końcem. Teraz same nasze miesięczne zobowiązania to będzie minimum 7 tys i nie mówię tu o jedzeniu czy paliwie 🙈 a jak wiem to nie koniec
Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno konia 🤣

Mój Stary szukał drewna z tydzień! To jakiś obłęd. Kupiliśmy jakąś gównianą sosne w cenie sezonowanego dębu 2 lata temu 🤦‍♀️
Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWA 🙄🙄🙄

Ja się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną 🥹 jaka kwota, pffff 😳😳😳😳

Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno konia 🤣

Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWA 🙄🙄🙄
nie no z koniem rozwaliłaś system 😉

reklama
lacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.
A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na tonie🤣 stary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięce 😄😄😄

Do góry