reklama
Jula19
Fanka BB :)
ja bym zbadala w sobotę. Też tak badalam i wyniki z soboty mialam razem z kolejna poniedziałkową beta.Dziewczyny, facelle mnie nie okłamał xd
Beta - 16, 2
Progesteron 23,8
Teraz się zastanawiam czy jest sens iść jutro badać przyrost, czy dopiero w sobotę, z tym że z soboty mogę nie mieć wyniku do poniedziałku
Kinga0402
Zaangażowana w BB
No i tak chyba zrobię dzięki za odpja bym zbadala w sobotę. Też tak badalam i wyniki z soboty mialam razem z kolejna poniedziałkową beta.
Jula19
lacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.U nas jeszcze +/- 3tys ale kwestia czasu jak dojdzie do 5. Na sezon potrzebuję Ok 2,5-3 tony. My, młodzi i pracujący, tez nie wiem jak sobie poradzimy
hachette
Ja się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną jaka kwota, pffffNawet mi nie mów. Zapłaciliśmy w zeszłym tygodniu 18 tysięcy złotych za zapas pelletu . Ale lepiej mieć go u siebie, na wypadek gdyby znowu zniknął u wszystkich sprzedawców, tak jak było kilka miesięcy temu. Bo inaczej będziemy grzać farelką a prąd też drogi .
Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno koniaŻeby było "śmieszniej" zarabiamy naprawdę przyzwoicie. Znam pary, które tyle co ja albo Stary zarabiają na dwóch. A mimo to zaczynamy ledwo wiązać koniec z końcem. Teraz same nasze miesięczne zobowiązania to będzie minimum 7 tys i nie mówię tu o jedzeniu czy paliwie a jak wiem to nie koniec
Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWAMój Stary szukał drewna z tydzień! To jakiś obłęd. Kupiliśmy jakąś gównianą sosne w cenie sezonowanego dębu 2 lata temu
Jula19
czeka cię niezły test na cierpliwość ale myślę ze dadz radę. Trzymam kciuki za piękny przyrostNo i tak chyba zrobię dzięki za odp
Jula19
nie no z koniem rozwaliłaś systemJa się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną jaka kwota, pffff
Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno konia
Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWA
hachette
Jeszcze będziesz chciała lekcje onlinenie no z koniem rozwaliłaś system
reklama
Agnes4312
Moderator
A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na tonie stary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięcelacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.
Podziel się: