reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale spust do ust odpada? 😒😏
widać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży :D

Przewijam te dramy tak z góry na dół i najlepsze są dla mnie zawsze "dobre życzenia" i ewentualnie "❤️/🥰"
Taki passiv-agresiv 😆
ja kocham jak nawet nie na forum ale gdziekolwiek jest drama (np idelanym dramowym miejscem są grupy o gotowaniu na fb) ipost wygląda mniej więcej tak "Ty kretynie slkurwiały, gadasz głupoty, żeby CI rodzina spłonęła. Pozdrawiam :)"

widać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży :D
Nie pocieraj ... Tfu wywołuj wilka z lasu 😆

ja kocham jak nawet nie na forum ale gdziekolwiek jest drama (np idelanym dramowym miejscem są grupy o gotowaniu na fb) ipost wygląda mniej więcej tak "Ty kretynie slkurwiały, gadasz głupoty, żeby CI rodzina spłonęła. Pozdrawiam :)"
Hahaha to tak jak te życzenia "smacznej kawusi" z gifów na Messengerze 😆

reklama
Hahaha to tak jak te życzenia "smacznej kawusi" z gifów na Messengerze 😆
1654619760114.png

:)

Do góry