reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mimo że byłam szczupła tp zawsze miałam duuuuzy biust i oponkę wiec czułam się jak takie jabłko na patykach bo nogi chude i długie 🤷🏽‍♀️ może przesadzam ale zawsze ta górna część ciała to był mój kompleks. Teraz mam biust 80G-75H zależy wiec wyobraź sobie 🙈
Rozumiem to, ale w sumie duze piersi to przecież tez atut. Ja mam dosc dużą dupe i nogi i kiedys to byl moj kompleks, ale jakoś mi sie zmienilo i teraz uważam, że to super.
No ale też rozumiem kompleksy i ze to nie takie proste się ich pozbyć...

reklama
Rozumiem to, ale w sumie duze piersi to przecież tez atut. Ja mam dosc dużą dupe i nogi i kiedys to byl moj kompleks, ale jakoś mi sie zmienilo i teraz uważam, że to super.
No ale też rozumiem kompleksy i ze to nie takie proste się ich pozbyć...
Nie no biust jeszcze mogę zaakceptować, stary nie narzeka 😏😏😏 ale oponka .... to już inna bajka 🙄🙄 mogłabym pływać bez kółka 🙄 a duża pupa jest spoko 🤤

ej, patrzcie, to ja. Jestem trochę atencyjna, ale mam ochotę się pochwalić :D
Zobacz załącznik 1404044
Raz ze ty jesteś mega, ale to zdjęcie to w ogole sztos nad sztosy!

Wiecie kto jeszcze jest atencyjny? E1E82964-5083-4A5A-9664-A2D23F81FAED.jpeg

Ja nigdy nie byłam zadowolona z mojego ciała, nawet jak ważyłam 63 kg przy 175cm... jedyne co to akceptowałam moje nogi (wszyscy chwalą że dlugie) ale poza tym totalnie się nie lubiłam... dopiero przy starym zaczelam się jako tako akceptować... wiadomo ze chciałabym schudnąć ale jak to się nie stanie to świat się nie zawali 🤷🏽‍♀️ ale chciałabym schudnąć jedząc chipaski 🥰
Ja tez, nawet jak ważyłam 48kg to czułam się gruba 😐 teraz jak patrzę na zdjęcia z tamtego okresu to wyglądałam jak źdźbło trawy a pamietam dokładnie jak wtedy czułam się gruba i brzydka 🤦🏻‍♀️ Kiedyś jak byłam jeszcze w gimnazjum to kumpela, taka zlosliwa franca, powiedziała mi, ze mam cellulit i od tamtej pory mam kompleksy jak stad do księżyca 🤦🏻‍♀️

Ja tez, nawet jak ważyłam 48kg to czułam się gruba 😐 teraz jak patrzę na zdjęcia z tamtego okresu to wyglądałam jak źdźbło trawy a pamietam dokładnie jak wtedy czułam się gruba i brzydka 🤦🏻‍♀️ Kiedyś jak byłam jeszcze w gimnazjum to kumpela, taka zlosliwa franca, powiedziała mi, ze mam cellulit i od tamtej pory mam kompleksy jak stad do księżyca 🤦🏻‍♀️
Ja przeszłam przez ano, ortoreksję, kompulsywne obżarstwo, zajadanie stresu, znów dążenie do ano i znów kompulsy. Nie uważam się za atrakcyjną kobietę, ale skoro mój mnie kocha taką to nie mogę wiecznie twierdzić ze ma zły gust, nie. ;)?

reklama
Do góry