reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Kochane dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję za życzenia! Jesteście najlepsze!
@Fuńka trzymam kciuki 🤞

Ja już po grzebaniu, ciałko żółte jest, była owulka z prawego jajnika, więc pozostaje Nam czekać :) Maraton 4 dni seksu za Nami i to pewnie nie koniec ze względu Na moje urodziny 😂 A jutro… KAJAKI!!!!!!

reklama
Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
My planujemy działeczkę i przesadzanie krzaczorów. W niedzielę stary idzie do pracy więc chyba trochę odgruzuję mieszkanie. No i oczywiście intensywne starania

Kochane dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję za życzenia! Jesteście najlepsze!
@Fuńka trzymam kciuki 🤞

Ja już po grzebaniu, ciałko żółte jest, była owulka z prawego jajnika, więc pozostaje Nam czekać :) Maraton 4 dni seksu za Nami i to pewnie nie koniec ze względu Na moje urodziny 😂 A jutro… KAJAKI!!!!!!
Kajaki :) ale ale zazdroo... Udanego wyjazdu

Miłego weekendu moje dziewczynki!
Jakie plany?
Ja jadę na zakupy wakacyjno - nowopracowe xD jakiś ubrań muszę sobie pokupować, bo w nowej firmie trochę bardziej oficjalny dresscode, a ja w szafie same bluzy xD
O dzięki! To powodzenia w zakupach bo to czasem tez niezłe wyzwanie ;)

Ja póki co zrywam tapety - a, że mam kiepski nastrój to jest to idealne zajęcie.
U mnie zapowiada się ciężki weekend bo mam komunie siostrzeńca, a takie okazje z uwagi na smierć mojej mamy są dla naszej rodziny póki co bardzo trudne.

Mam tipa na starość ;)

281157905_5981032911912706_2125043684527424700_n.jpg

w ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!
Czym odbudowujesz ta twarz? Mi by też sie przydało. Niby żadnych krost nie mam ale skóra zaczerwieniona i sucha. W makeup wygląda idealnie ale bez kiepsko

Czym odbudowujesz ta twarz? Mi by też sie przydało. Niby żadnych krost nie mam ale skóra zaczerwieniona i sucha. W makeup wygląda idealnie ale bez kiepsko
kwestia czy u Ciebie jest ten problem. Bo ja sobie zniszczyłam, bo moja pielęgnacja to był peeling, potem peeling i na końcu złuszczanie kwasami xD Więc odstawiłam wszystko, pellingi, maski, nawet toniki, tylko oczyszczałam 2 etapowo i na dzień stosowałam cetaphil i potem spf, a na noc cerave z ceramidami. Teraz powoli dokładam rzeczy, ale to jak wygląd twarzy się poprawił to nie mam pytań

kwestia czy u Ciebie jest ten problem. Bo ja sobie zniszczyłam, bo moja pielęgnacja to był peeling, potem peeling i na końcu złuszczanie kwasami xD Więc odstawiłam wszystko, pellingi, maski, nawet toniki, tylko oczyszczałam 2 etapowo i na dzień stosowałam cetaphil i potem spf, a na noc cerave z ceramidami. Teraz powoli dokładam rzeczy, ale to jak wygląd twarzy się poprawił to nie mam pytań
Ja dopiero po dłuuuugim czasie jak już w sumie wyleczyłam się z wyprysków nauczyłam się że przy problematycznej/mieszanej cerze nie powinno się jej wysuszać tymi tonikami na trądzik, tylko właśnie nawilżać. Ja już od dawna chodzę bez makeupu bo mi się nie chce xD Cera wygląda spoko, mam jedynie troszkę pozostałości w postaci przebarwień. A znacznie poprawiła mi się cera jak siostra mi kupiła kosmetyki z firmy Facetheory, rewelacja 😍 Większość problemów zniknęła, a z tymi najbardziej uciążliwymi jeszcze walczę.

Ja używam kwasów, serum z wit C i skóra mi się tez robi sucha, a mam zwykle mieszaną, za to bardzo wrażliwą. Ale bardzo mi pomaga tak: do demakijażu masełko z bandi ❤️
Do japy żel z cerave czy tam żel pianka, No i cuuuudo serum i krem z ceramidami z Basiclab, a od kremów z filtrem jestem uzależniona, mam takiego pierdolca, ze kupuje wszędzie gdzie fajny i tani bo zużywam ilości ogromne, i jak przychodzę do domu z tyry to zmywam jape i kremik. Nawilżający polecam z BAsiclab lekki zwykły a taki bogatszy to z cetaphilu lipidowy bodajże czy jakoś raz xD

Ja dopiero po dłuuuugim czasie jak już w sumie wyleczyłam się z wyprysków nauczyłam się że przy problematycznej/mieszanej cerze nie powinno się jej wysuszać tymi tonikami na trądzik, tylko właśnie nawilżać. Ja już od dawna chodzę bez makeupu bo mi się nie chce xD Cera wygląda spoko, mam jedynie troszkę pozostałości w postaci przebarwień. A znacznie poprawiła mi się cera jak siostra mi kupiła kosmetyki z firmy Facetheory, rewelacja 😍 Większość problemów zniknęła, a z tymi najbardziej uciążliwymi jeszcze walczę.
No ja z kolei bardzo lubię się malować, więc nie rezygnuje. Teraz jak mało wychodzę z domu to pełny makeup nawet jak ze starym do Kauflanda jedziemy xD bo mi brakuje malowania sie :D

reklama
Ja używam kwasów, serum z wit C i skóra mi się tez robi sucha, a mam zwykle mieszaną, za to bardzo wrażliwą. Ale bardzo mi pomaga tak: do demakijażu masełko z bandi ❤️
Do japy żel z cerave czy tam żel pianka, No i cuuuudo serum i krem z ceramidami z Basiclab, a od kremów z filtrem jestem uzależniona, mam takiego pierdolca, ze kupuje wszędzie gdzie fajny i tani bo zużywam ilości ogromne, i jak przychodzę do domu z tyry to zmywam jape i kremik. Nawilżający polecam z BAsiclab lekki zwykły a taki bogatszy to z cetaphilu lipidowy bodajże czy jakoś raz xD
Ja się zbieram do kupienia kosmetyków z basic lab, ale jednak najtańsze nie są, więc to mnie trochę powstrzymuje :D właśnie włączyłam serum z witaminą C i spfy. Ale podobno w domu też się powinno używać, więc ja nawet jak na HO siedzę to spf na jape :D

Do góry