reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Możesz zapłacić za drożność i nie potrzebujesz do tego niczego poza lekarzem który je wykonuje. Ale po co Ci drożności skoro jesteś młoda, zdrowa i staracie się kilka miesięcy z dużym prawdopodobieństwem nie trafiając w owulację zazwyczaj?
Chciałbym aby tak było aby się udało :)

reklama
Ujmę to tak. Rozmawiamy na forum o pracy. Jest tu masa dziewczyn. W rożnym wieku, z rożnym bagażem doświadczeń, z rożnym statusem społecznym, jedne są bogate inne mniej. Każda z nas jest inaczej wychowana, każda z nas się różni w wielu kwestiach, ma inne poglądy, inne podejście do życia. I większość z nas pisze Ci, ze twoje podejście jest nie do końca dobre. Ty zaczynasz nas obrażać, pokazujesz, ze tak naprawdę nie chcesz kończyć studiów, ojciec ma Ci płacić Bo go nie lubisz, a kasa zarobiona przez twojego narzeczonego jest wasza wspólna. A chłop cię nigdy nie zostawi bo jest wierzący. No luz, ale jak mi 10 osób mowi ze niebo jest niebieskie to nie ide głupio w zaparte, ze jest czerwone tylko się chociaż chwile zastanawiam czy nie maja racji.
No jasne rozumiem to każda osobna jest inna jednak nie uważam ze zasłużyłam na wyśmiewanie i naskakiwanie :)

Chciałbym aby tak było aby się udało :)
To się nie nakręcaj jakbyś miała pół roku czasu na zajście w ciążę. Współżyjąc nieregularne może wam się udać dopiero nawet po roku i nie jest to żadna anomalia. Poprostu nie każda zachodzi od dotknięcia.

To się nie nakręcaj jakbyś miała pół roku czasu na zajście w ciążę. Współżyjąc nieregularne może wam się udać dopiero nawet po roku i nie jest to żadna anomalia. Poprostu nie każda zachodzi od dotknięcia.
Wiem od każdego to słyszymy :) ale ciężko siedzieć spokojnie i nie myslec 😊

Dobra dziewczyny, mam wyniki:
88DF36FD-DF48-4024-ABD8-7F3F3EE3D505.jpeg

Miałam coś napisać ale usunęłam 4 razy. Myślę, ze to czyje życie było udane będzie można ocenić pod jego koniec, a nie na fali fajnego, beztroskiego przeskakiwania z nóżki na nóżkę. Ja jednak chciałabym coś w życiu osiągnąć, coś znaczyć a nie pełnić jedynie funkcję dekoracyjną. Warto jest jednak mieć w życiu coś do powiedzenia.

reklama
Do góry