reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
ale my znamy tylko taka historie jaką Ty nam opowiesz. A aktualnie przedstawiłaś to tak.
Nie pracujesz i siedzisz w domu bo czasem rano chcesz iść do lekarza i na kawę do mamy. Mąż chce mieć Cię w domu i ugotowane i Tobie to pasuje, czasem Ci wygarnie, że zarabia na Ciebie, ale Ty jesteś dumna że na Ciebie tyra bo facet ma za Ciebie płacić. Sama powiedziałaś, że aktualnie nie masz żadnych ambicji i się rozleniwiłas, pieniądze Twojego męża są Wasze bo masz kartę do konta, ale też masz swoje bo dają Ci rodzice. A tata daje bo ma karę i Ci się należy za to, że rzucił mame, ale tak naprawdę opłaca Ci studia bo jednak nie siedzisz w domu tylko studiujesz. Przy okazji studiujesz weekendowo, ale tez weekendowo pracujesz jako kelnerka na wesela bo masz wszystkie weekendy wolne.
No jak tu się połapać to ja nie wiem.
Teraz to już parsknęłam śmiechem. @Zazuu uwielbiam Cię
wam porostu życie się nie udało :)
Nie wierzę.... Chyba jesteś albo bardzo młoda i niedojrzała, albo totalną ignorantką!
Facet daje miłość i z tej miłości chcemy mieć wspólne dziecko :) z naszych wspólnych pieniędzy :)
To już zaciąga trollem

Ale nie wiem jakie ? Drożność jajowodów mam zrobić nie idąc do lekarza ?
Możesz zapłacić za drożność i nie potrzebujesz do tego niczego poza lekarzem który je wykonuje. Ale po co Ci drożności skoro jesteś młoda, zdrowa i staracie się kilka miesięcy z dużym prawdopodobieństwem nie trafiając w owulację zazwyczaj?

reklama
Wkurzyło mnie ze naskoczylyscie na mnie i zrobiliście głupią lale co siedzi nic nie robi i czeka aż manna jej spadnie z nieba a tak nie jest.
Ujmę to tak. Rozmawiamy na forum o pracy. Jest tu masa dziewczyn. W rożnym wieku, z rożnym bagażem doświadczeń, z rożnym statusem społecznym, jedne są bogate inne mniej. Każda z nas jest inaczej wychowana, każda z nas się różni w wielu kwestiach, ma inne poglądy, inne podejście do życia. I większość z nas pisze Ci, ze twoje podejście jest nie do końca dobre. Ty zaczynasz nas obrażać, pokazujesz, ze tak naprawdę nie chcesz kończyć studiów, ojciec ma Ci płacić Bo go nie lubisz, a kasa zarobiona przez twojego narzeczonego jest wasza wspólna. A chłop cię nigdy nie zostawi bo jest wierzący. No luz, ale jak mi 10 osób mowi ze niebo jest niebieskie to nie ide głupio w zaparte, ze jest czerwone tylko się chociaż chwile zastanawiam czy nie maja racji.

Do góry