Hope99
Fanka BB :)
Właśnie dlatego lepiej mieć pracę, hobby czy cokolwiek żeby nie zwariować w domu czekając od cyklu do cyklu.Wiem od każdego to słyszymy ale ciężko siedzieć spokojnie i nie myslec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dlatego lepiej mieć pracę, hobby czy cokolwiek żeby nie zwariować w domu czekając od cyklu do cyklu.Wiem od każdego to słyszymy ale ciężko siedzieć spokojnie i nie myslec
Miałam to wrzucić ale nie chciałam naszej Lejdi dobijać, bo przecież jest the best@Ladycarooo mówisz że ćwiczyłaś jazdę po rondzie?
Nie potrzebuje darmowej porady, bo stać mnie na dobrego adwokataMoże doradzisz coś koleżance jak z gołą du..zostanie Wiem, jestem szczera i bezczelna ale przynajmniej sobą
Bo dobrzy adwokaci nie działają pro bono XDNie potrzebuje darmowej porady, bo stać mnie na dobrego adwokata
Ja bym proponowała się zająć swoją du…. Nie życz drugiemu co tobie nie miłeMoże doradzisz coś koleżance @Amka3214 jak z gołą du..zostanie Wiem, jestem szczera i bezczelna ale przynajmniej sobą
Dobrze napisałaś ale chce zaznaczyć ze poprzez forum zna się urywek czyjegoś życia i wcale nie musi być tak jak wy uważacieA dodam jeszcze tylko, ze dobry partner to taki, który wzmacnia w człowieku to co najlepsze, pozwala się rozwijać, zachęca i motywuje, a ten, który podcina skrzydła to toksyk i manipulant, zrobi wszystko żeby druga osobę uzależnić, uwiązać i mieć z niej własną korzyść.