reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A co do samochodów to umiem jeździć tylko swoim, choć ostatnio musiałam jechać starego betą, lochą taka i też dałam radę 😁
Natomiast bardzo chcę się nauczyć jeździć traktorem i ostatnio jak się ze starym kapalismy to kazałam mu mnie uczyć jak działają biegi w traktorze na jego wacku 😂 tak się usmialismy z tego, taka żywa gałka xD
Oficjalnie Was uwielbiam :D

reklama
Patrzcie, martwy kot A85EC9C0-8EE0-46B2-BF44-AE5A823E2E90.jpeg to jest to święte 5 minut, kiedy nie biega po ścianach i suficie XD0EE4019A-5239-41CF-8201-68C1CA470CAA.jpeg

@Nel331 robilas test?

Też muszę jechać do Krakowa, bo staremu wykupiłam przejazd mustangiem z lat 60 😁
Ja sobie obiecałam, ze jak się ciąża utrzyma, to zapieprzam w podskokach do patronki na Wawel podziękować. Kurczę, jest jedną z tych świętych, które - jakby to nie zabrzmiało - rozumieją matki i starające się, bo dla Jadwigi to też było jedno z największych marzeń i nawet przypłaciła je życiem. Więc Krakowie bądź przygotowany :)
A druga na liście jest Trzebnica.

To ja mam 24 dc i od kilku dni ból podbrzusza 😔 stary zabrał mnie na działkę żebym nie myślałam cały czas i odłożyła telefon 🤔 (chciałby). Żadnego plamienia nie było i cyce wiszą,🤣 cały czas macane i nic 🤣 cykle mam co 28 dni więc będę robić bete w czwartek 🤔 chodź korci mnie już jutro, tak wiem że to za szybko ale wiecie jak to jest

To ja mam 24 dc i od kilku dni ból podbrzusza 😔 stary zabrał mnie na działkę żebym nie myślałam cały czas i odłożyła telefon 🤔 (chciałby). Żadnego plamienia nie było i cyce wiszą,🤣 cały czas macane i nic 🤣 cykle mam co 28 dni więc będę robić bete w czwartek 🤔 chodź korci mnie już jutro, tak wiem że to za szybko ale wiecie jak to jest
Oj tak :D nawet za dobrze :D

Ja sobie obiecałam, ze jak się ciąża utrzyma, to zapieprzam w podskokach do patronki na Wawel podziękować. Kurczę, jest jedną z tych świętych, które - jakby to nie zabrzmiało - rozumieją matki i starające się, bo dla Jadwigi to też było jedno z największych marzeń i nawet przypłaciła je życiem. Więc Krakowie bądź przygotowany :)
A druga na liście jest Trzebnica.

Ja niewierząca, ale bardzo chciałam Jadwinię, ale Staremu się to imię nie podoba i d*pa.
Będzie Michalina

@Bibi89 oglądaliśmy, ja muszę oglądać i czytać wszystko xD jaka duperka od was Hiszpanii xD

Wracając do aut. Kocham prowadzić, ale w Wawce to się średnio opłaca, szczególnie że mamy metro pod nosem

Ja niewierząca, ale bardzo chciałam Jadwinię, ale Staremu się to imię nie podoba i d*pa.
Będzie Michalina

@Bibi89 oglądaliśmy, ja muszę oglądać i czytać wszystko xD jaka duperka od was Hiszpanii xD

Wracając do aut. Kocham prowadzić, ale w Wawce to się średnio opłaca, szczególnie że mamy metro pod nosem
No mój tez kreci na Jadwigę, ale tradycji rodzinnej nie zatrzyma. Moja Oma ma na 3 Jadwiga, moja mama ma na 3 Jadwiga, z tego co pamietam babcia ma na 3 Jadwiga no i ja mam na 3 Jadwiga , z tym ze ja właśnie po Andegaweńskiej.

reklama
Do góry