reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

o to ja muszę obejrzeć 2 sezon Bridgecośtam :D bo 1 mi się podobał chociaż był dość zabawny :D ale ja lubię seriale w takim klimacie :D

reklama
O matko! Tak! Też jej nie znosiłam :D
Tak samo jak w Orange is the new black nie lubię Piper i w Uwięzionych główna bohaterka Macarena - one są chyba tworzone po to, żeby w*urwiać :D
Oitnb ❤️❤️❤️ Poussey ❤️❤️❤️

U nas tez wieje, najgorzej bylo jak pod wielka gore wiatr wiał w przeciwna stronę 🤣 przez chwilę też padało... a teraz nie mam nawet siły wstać siku🙈🙈
Popuszczaj i rozcieraj, nikt się nie zorientuje 🤫😂😂😂😂

To pewka ze machaj test!
zrobiłam rano Pinka strumieniowego i biało 🥺 na betę nie będę iść w poniedziałek bo nie chcę zrobić z siebie 🤡
Tak sobie myślę, bo seksy były we wtorek 4.05 a owu teoretycznie dzień pózniej… możliwe żeby przy ruchliwości plemników na poziome 18% jednak doszło do zapłodnienia? (Norma to powyżej 32%)

Dziewczyny bo sama nie widm myślicie ze któryś to już pik czy dalej testować ?

Załączniki

• 53796AFC-AB12-41B9-BADF-D25600D83000.jpeg
    53796AFC-AB12-41B9-BADF-D25600D83000.jpeg
    985,6 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry