pluto_nova
Moderator
widzisz chciałam tak ładnie napisać jak na obrazie Jezusa, tylko z nickiem Zazuu i chyba za bardzo w to weszłamMartwię się o ciebie, siostro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzisz chciałam tak ładnie napisać jak na obrazie Jezusa, tylko z nickiem Zazuu i chyba za bardzo w to weszłamMartwię się o ciebie, siostro
Życzę wam wszystkim tylko wspaniałych wiadomości Szczęścia i zdrówka dziewczyny !!!To super wiadomość ! Jak pokonałaś tego dziada, to ze wssystkim sobie poradzisz!
Ja dzisiaj testowałam, +- 10 dpo jestem, oczywiście negatyw temperatura wysoka nadal ale cóż.... Muszę zacząć myśleć, że znowu się nie udało, żeby mniejszego doła złapać jak @ przyjdzie....A w ogole ja cały czas sobie powtarzam ze 8dpo to za wcześnie na test
Mam tak samooooooo ... dziwne uczucie ... czuję że czegoś mi brakujeKurde tak sobie w jakiejś grupie na fb patrzę, że dziewczyny wrzucają kreski czy cienie i tęsknię za tym robieniem nagminnie testów i doszukiwaniu się kresek.. czy to choroba?
Ostatnio ktoś mnie uświadomił, że melodyjka z tej reklamy to ta sama z BABY SHARKShopee-pee-pee?
Taaak…. Absolutnie denerwująca reklamaOstatnio ktoś mnie uświadomił, że melodyjka z tej reklamy to ta sama z BABY SHARK
mogę Ci polecić aptekę, zamawiałam u nich 10 pinków w kwietniu, dostawa kurierem poczty polskiej wyszła dość tanio +- 5złJeśli tak, to też na nią choruje, choć dawno nie testowałam xD zamierzam zamówić pakiet testów, tylko nie wiem gdzie za bardzo. Może zainstaluje shopee, tam są darmowe dostawy
Ale to strumieniowy?mogę Ci polecić aptekę, zamawiałam u nich 10 pinków w kwietniu, dostawa kurierem poczty polskiej wyszła dość tanio +- 5zł
Test ciążowy, Pink Express, Super Czuły, 1 sztuka - Długi termin ważności! - A-Manada
Test ciążowy, Pink Express, Super Czuły, 1 sztuka - Długi termin ważności! sprawdź na A-Manada ✔️ Szybka Wysyłka! 🚚 ➤ Zobacz naszą pełną ofertę!a-manada.pl
tak, strumieniowy. Nauczyłam się od Was że kasetkowe są doAle to strumieniowy?
Ja teżna miniaturce myślałam, że ta łapka kota to członek