Nel331
Fanka BB :)
naturell
Czyli ten co brałam ! Dzięki! Kupię ten sam i nie będę wydziwiaćTez biore naturell
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naturell
Czyli ten co brałam ! Dzięki! Kupię ten sam i nie będę wydziwiaćTez biore naturell
Dziękuję. Kurcze, nie ogarniam jeszcze tego forum ale może się nauczęszczerze mówiąc to nie wiem, bo nie przyjmowałam magnezu w czasie starań, ale może inne dziewczyny coś wiedzą na ten temat
Nie robiłam badań odnośnie magnezu, tylko kwas foliowyhmmm... czas zrobićJesli masz dobry poziom magnezu to odstawić.
dziękuje Ci bardzo za wsparcie! przez te 2 lata potrafię sobie wyobrazić, że musiałaś przejść przez dużo takich stanów.. bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, musisz być dzięki temu bardzo silną babką, a Twoja dzidzia będzie miała cudowną mamusię.hej! 4 cykl czy 24 - masz prawo przeżywać po swojemu. Ja np staram się już 2 lata i przerobiłam chyba większość stanów emocjonalnych, ale nigdy bym nie powiedziała, ze nie ma prawo być Ci smutno bo to jeszcze za wcześnie. Aczkolwiek jest bardzo możliwe, ze niedługo się uda Witaj wśród nas, pytaj o co chcesz, dziel się emocjami a my przyjmiemy wszystko na klatę powodzenia w staraniach
mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..Witaj , my staramy sie o 1 cykl dluzej, ale @ tez przyjdzie za 3-4 dni i tym razem również się nie udało. Doskonale cie rozumiem bo u nas też pojawia sie niepokój... w wakacje ruszam z badaniami, no chyba ze jakims cudem sie uda do tego czasu
Nel, oraz inne dziewczyny- jestem studentką psychologii, cechuje mnie wysoka wrażliwość i niektóre rzeczy, które tu czytam sprawiają, że miałabym ochotę Was po prostu po ludzku przytulić i pocieszyć. Jesteście wszystkie silnymi kobietami i wierzę, że dacie sobie radę ze wszystkimi przeciwnościami. Niemniej jednak, jeśli potrzebowałybyście rozmowy, to jestem i służę pomocą. Trzymajcie się cieplutko !!!Ja myśle o terapii… może by pomogła
zaraziłaś tym syfem moje labo. Od 10 czekam na wynikiJa sobie pójdę 3dc zrobić LH, Testosteron, Estradiol, Prolaktynę i FSH - dobrze, że mam Diagnostykę czynną w niedzielę I od razu zaznaczam, ze pewnie znowu będę długo czekać ma wyniki, więc @Zazuu proszę uzbroić się w cierpliwość
Magnez pomaga regulować cykl miesiączkowy, przecież w ciąży większość bierze magnez ja sama na regulację cyklu biorę sobie 2 tbl dziennie ale takiego w formie lekuA magnez powinno się przyjmować? Przeczytałam na ulotce, żeby nie przyjmować w ciąży myślisz, żeby odstawić magnez?
Ja biorę, teraz codziennie bo po prostu razem z resztą witamin, ale ja często mialam niedobory, raz to aż ledwo wrocilam ze szkoly bo nie miałam siły, serce mi kołatało i prawie zasypialam na siedzaco... myślałam ze umieram a to tylko magnez teraz staram suplementowac regularnie i nie dopuścić do takiego stanuszczerze mówiąc to nie wiem, bo nie przyjmowałam magnezu w czasie starań, ale może inne dziewczyny coś wiedzą na ten temat
Dziękuję kochana 11 dpo robilam test i było biało, zrobię jeszcze jutro rano i wtedy bede pewna, @ powinna byc w nd, max pn więc już sie rozstrzygnie na 100%.mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..
trzymam kciuki kochana!!