reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
hej! 4 cykl czy 24 - masz prawo przeżywać po swojemu. Ja np staram się już 2 lata i przerobiłam chyba większość stanów emocjonalnych, ale nigdy bym nie powiedziała, ze nie ma prawo być Ci smutno bo to jeszcze za wcześnie. Aczkolwiek jest bardzo możliwe, ze niedługo się uda :) Witaj wśród nas, pytaj o co chcesz, dziel się emocjami a my przyjmiemy wszystko na klatę :) powodzenia w staraniach :)
dziękuje Ci bardzo za wsparcie! 🥺 przez te 2 lata potrafię sobie wyobrazić, że musiałaś przejść przez dużo takich stanów.. bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, musisz być dzięki temu bardzo silną babką, a Twoja dzidzia będzie miała cudowną mamusię. :)

Witaj 🤗, my staramy sie o 1 cykl dluzej, ale @ tez przyjdzie za 3-4 dni i tym razem również się nie udało. Doskonale cie rozumiem bo u nas też pojawia sie niepokój... w wakacje ruszam z badaniami, no chyba ze jakims cudem sie uda do tego czasu 🙂
mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. :) a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..
trzymam kciuki kochana!!

Ja myśle o terapii… może by pomogła
Nel, oraz inne dziewczyny- jestem studentką psychologii, cechuje mnie wysoka wrażliwość i niektóre rzeczy, które tu czytam sprawiają, że miałabym ochotę Was po prostu po ludzku przytulić i pocieszyć. Jesteście wszystkie silnymi kobietami i wierzę, że dacie sobie radę ze wszystkimi przeciwnościami. Niemniej jednak, jeśli potrzebowałybyście rozmowy, to jestem i służę pomocą. Trzymajcie się cieplutko 😌 ❤️ !!!

Ja w tym miesiącu pierwszy raz nie miałam kryzysu, wcześniej jak testy były białe to ze starym mieliśmy ciche dni i ja jego obwiniałam o całe zło świata 🤷‍♀️ Teraz bliżej wakacji podchodzę na luzie, planuje wakacje których mieliśmy nie mieć (bo miała być ciąża) umówiłam się do nowego lekarza termin mam na koniec maja chyba wtedy będzie @ ale cóż jak takie terminy 🤷‍♀️ Dziś umówiłam sie do mojego starego gin żeby sprawdzić owulacje bo na nic więcej nie da sie namówić 🤦‍♀️

reklama
szczerze mówiąc to nie wiem, bo nie przyjmowałam magnezu w czasie starań, ale może inne dziewczyny coś wiedzą na ten temat :)
Ja biorę, teraz codziennie bo po prostu razem z resztą witamin, ale ja często mialam niedobory, raz to aż ledwo wrocilam ze szkoly bo nie miałam siły, serce mi kołatało i prawie zasypialam na siedzaco... myślałam ze umieram a to tylko magnez 🤣🤣 teraz staram suplementowac regularnie i nie dopuścić do takiego stanu 🙂
Ale z drugiej strony czy może byc szkodliwy przy staraniach?
mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. :) a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..
trzymam kciuki kochana!!
Dziękuję kochana❤️ 11 dpo robilam test i było biało, zrobię jeszcze jutro rano i wtedy bede pewna, @ powinna byc w nd, max pn więc już sie rozstrzygnie na 100%. 🙂

Do góry