reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
hej! 4 cykl czy 24 - masz prawo przeżywać po swojemu. Ja np staram się już 2 lata i przerobiłam chyba większość stanów emocjonalnych, ale nigdy bym nie powiedziała, ze nie ma prawo być Ci smutno bo to jeszcze za wcześnie. Aczkolwiek jest bardzo możliwe, ze niedługo się uda :) Witaj wśród nas, pytaj o co chcesz, dziel się emocjami a my przyjmiemy wszystko na klatę :) powodzenia w staraniach :)
dziękuje Ci bardzo za wsparcie! 🥺 przez te 2 lata potrafię sobie wyobrazić, że musiałaś przejść przez dużo takich stanów.. bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, musisz być dzięki temu bardzo silną babką, a Twoja dzidzia będzie miała cudowną mamusię. :)

Witaj 🤗, my staramy sie o 1 cykl dluzej, ale @ tez przyjdzie za 3-4 dni i tym razem również się nie udało. Doskonale cie rozumiem bo u nas też pojawia sie niepokój... w wakacje ruszam z badaniami, no chyba ze jakims cudem sie uda do tego czasu 🙂
mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. :) a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..
trzymam kciuki kochana!!

Ja myśle o terapii… może by pomogła
Nel, oraz inne dziewczyny- jestem studentką psychologii, cechuje mnie wysoka wrażliwość i niektóre rzeczy, które tu czytam sprawiają, że miałabym ochotę Was po prostu po ludzku przytulić i pocieszyć. Jesteście wszystkie silnymi kobietami i wierzę, że dacie sobie radę ze wszystkimi przeciwnościami. Niemniej jednak, jeśli potrzebowałybyście rozmowy, to jestem i służę pomocą. Trzymajcie się cieplutko 😌 ❤️ !!!

Ja w tym miesiącu pierwszy raz nie miałam kryzysu, wcześniej jak testy były białe to ze starym mieliśmy ciche dni i ja jego obwiniałam o całe zło świata 🤷‍♀️ Teraz bliżej wakacji podchodzę na luzie, planuje wakacje których mieliśmy nie mieć (bo miała być ciąża) umówiłam się do nowego lekarza termin mam na koniec maja chyba wtedy będzie @ ale cóż jak takie terminy 🤷‍♀️ Dziś umówiłam sie do mojego starego gin żeby sprawdzić owulacje bo na nic więcej nie da sie namówić 🤦‍♀️

reklama
szczerze mówiąc to nie wiem, bo nie przyjmowałam magnezu w czasie starań, ale może inne dziewczyny coś wiedzą na ten temat :)
Ja biorę, teraz codziennie bo po prostu razem z resztą witamin, ale ja często mialam niedobory, raz to aż ledwo wrocilam ze szkoly bo nie miałam siły, serce mi kołatało i prawie zasypialam na siedzaco... myślałam ze umieram a to tylko magnez 🤣🤣 teraz staram suplementowac regularnie i nie dopuścić do takiego stanu 🙂
Ale z drugiej strony czy może byc szkodliwy przy staraniach?
mam nadzieję, że wkrótce się Tobie uda i że obie nie będziemy musiały już więcej liczyć nieudanych cyklów.. :) a skąd masz pewność, że @ przyjdzie? Ja niby też tak myślę, ze jednak będzie, ale jednak zawsze jest to małe światełko w tunelu i cień nadziei..
trzymam kciuki kochana!!
Dziękuję kochana❤️ 11 dpo robilam test i było biało, zrobię jeszcze jutro rano i wtedy bede pewna, @ powinna byc w nd, max pn więc już sie rozstrzygnie na 100%. 🙂

Do góry