Bibi89
Fanka BB :)
Pani zazuuuu pani sobie winka polejeWszystkich, którzy potrzebują odświeżenia od czego jest ten wątek zapraszam do pierwszego postu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani zazuuuu pani sobie winka polejeWszystkich, którzy potrzebują odświeżenia od czego jest ten wątek zapraszam do pierwszego postu.
Ja tez mam miejsce w piwniczce zarezerwowane do październikaP.S niestety obecnie nie jestem w ciąży, siedze w piwniczce i czekam do września chyba że mnie jasny chu* strzeli i nie wytrzymam tyle to będę się starać w maju lub czerwcu o 5 ciąże
Tylko Ciebie lepiej by jasny chu* nie strzelił w tej piwniczce Jeszcze się spotkamy w październiku na wspólnym testowaniuJa tez mam miejsce w piwniczce zarezerwowane do października
dziękuję Ci bardzo za wymowna odpowiedź, poszukam wsparcia na innych grupach, przepraszam jeśli którąkolwiek "staraczke" ubodła wieść o moim nieprawidłowym pęcherzyku po 3 straconych ciążach... Życzę Wam powodzeniaNie wiem, ale wez pod uwagę fakt że tutaj wiele dziewczyn stara się o pierwsze dziecko, niektóre o kolejne ale też z różnymi historiami. Nie odpowiem Ci na to pytanie bo NIE DOTARŁAM DO TEGO PUNKTU jak i wiele innych dziewczyn.
Na ciążowym napewno uzyskasz odpowiedź, zaglądają tam dziewczyny które obecnie są w ciąży i mają jakiś punkt odniesienia.
Skoro miałaś 3 straty to wiesz jak to boli, wiec twoja reakcja jest dla mnie mocno niezrozumiała. Zwłaszcza ze dziewczyny, które się z nami starały po tym jak zachodzą przechodzą na wątek dla ciężarnych i nie maja z tym problemu. Nie mówiąc już o tym, ze co maja pomoc ci dziewczyny, które tego pęcherzyka na usg nigdy nie widziały?dziękuję Ci bardzo za wymowna odpowiedź, poszukam wsparcia na innych grupach, przepraszam jeśli którąkolwiek "staraczke" ubodła wieść o moim nieprawidłowym pęcherzyku po 3 straconych ciążach... Życzę Wam powodzenia
Dobra radaNalej sobie winka