pluto_nova
Moderator
ok, nigdy później nie mierzyłam, to nie wiedziałam To forum bawi i uczy!ja im dłużej śpię tym większa i z tego co kojarzę to tak właśnie jest standardowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok, nigdy później nie mierzyłam, to nie wiedziałam To forum bawi i uczy!ja im dłużej śpię tym większa i z tego co kojarzę to tak właśnie jest standardowo
spoko możemy dla odmiany po wkurwiac się na mój cyklok, nigdy później nie mierzyłam, to nie wiedziałam To forum bawi i uczy!
Co Ty my tu tylko jadem plujemy przeciezok, nigdy później nie mierzyłam, to nie wiedziałam To forum bawi i uczy!
Miłego dnia ! Daj znać po wizycieNo hejka!
Jejku jak mi lepiej, że nie tylko ja wczoraj wkurwiona cały dzień byłam, na sterego tez! Ktoś rzucił na nas klątwę
Dzisiaj lecę do mojej ginekolozki, zobaczę jak tam moja macica się miewa po tym poronieniu. Dzisiaj 10 dzień cyklu licząc od tego poronnego krwawienia. Zapewne usłyszę, że brak pęcherzyków na jajnikach, żadnego dominującego itp. No ale chociaż zobaczę, czy wszystko się ładnie oczyszcza. Miłego dnia dziewczyny
Dziękuję! Dam znać, mam na 13.40. A jedziemy dzisiaj ze starym na Śląsk do mojej i jego rodziny dawać zaproszenia na nasz ślub zapewne czeka mnie alkoholowy weekendMiłego dnia ! Daj znać po wizycie
możemy, bo ta owulacja u Ciebie też jakaś popieprzona. Jak tak to pęcherzyki Ci pekają późno, a teraz nagle dostały hiper przyspieszenia i żeby zrobić Ci na złość wybuchły? Co za szmaty, specjalnie to było, bo się mało bzykałaś! Małe jebańce...spoko możemy dla odmiany po wkurwiac się na mój cykl
To jest super! My jak jeździliśmy zapraszać to potem nie mogliśmy na herbatę patrzeć bo wszędzie nas herbatka częstowali i ciastemDziękuję! Dam znać, mam na 13.40. A jedziemy dzisiaj ze starym na Śląsk do mojej i jego rodziny dawać zaproszenia na nasz ślub zapewne czeka mnie alkoholowy weekend