reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej! Ja tez dzisiaj z wkur… zamiast codziennie wstawać zdrowsza to wstaje bardziej chora. Nie wzięłam wczoraj biały na ten jajnik bo usnęłam, było mi tak zimno. Dziś mnie tez on drażni nawet przy chodzeniu. I ch.. w D. Taka sobie wymyśliłam teorie, ze skoro mam za mocny organizm który nie pomaga zarodkowi jak to tłumaczył lekarz, a teraz jestem chora to zajmie się moją choroba i dałby zarodkowi spokój bo się skupi na zwalczaniu choroby. Ale dziad ma podzielną uwagę.😡

No hejka!
Jejku jak mi lepiej, że nie tylko ja wczoraj wkurwiona cały dzień byłam, na sterego tez! 😂 Ktoś rzucił na nas klątwę 😂
Dzisiaj lecę do mojej ginekolozki, zobaczę jak tam moja macica się miewa po tym poronieniu. Dzisiaj 10 dzień cyklu licząc od tego poronnego krwawienia. Zapewne usłyszę, że brak pęcherzyków na jajnikach, żadnego dominującego itp. No ale chociaż zobaczę, czy wszystko się ładnie oczyszcza. Miłego dnia dziewczyny 😘

No hejka!
Jejku jak mi lepiej, że nie tylko ja wczoraj wkurwiona cały dzień byłam, na sterego tez! 😂 Ktoś rzucił na nas klątwę 😂
Dzisiaj lecę do mojej ginekolozki, zobaczę jak tam moja macica się miewa po tym poronieniu. Dzisiaj 10 dzień cyklu licząc od tego poronnego krwawienia. Zapewne usłyszę, że brak pęcherzyków na jajnikach, żadnego dominującego itp. No ale chociaż zobaczę, czy wszystko się ładnie oczyszcza. Miłego dnia dziewczyny 😘
Miłego dnia ! Daj znać po wizycie 🙂

spoko możemy dla odmiany po wkurwiac się na mój cykl😂
możemy, bo ta owulacja u Ciebie też jakaś popieprzona. Jak tak to pęcherzyki Ci pekają późno, a teraz nagle dostały hiper przyspieszenia i żeby zrobić Ci na złość wybuchły? Co za szmaty, specjalnie to było, bo się mało bzykałaś! Małe jebańce... 😡😁

reklama
Do góry