reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U mnie znów spadek temperatury. Znów wkurv 🤬 Mam już dosyć tego jeb*nego cyklu, bo jest popier*dolony jak człowiek po dopalaczach 😡 jeb*ac chooja w dvpę! Pierd*lić starania jak nic z tego nie wychodzi!
wdech
wydech
Już mi lepiej, dzięki! To forum jest cudowne! 😘😂
Screenshot_20220430_075003.jpg

reklama
Hej!
Chciałabym dołączyć do Was, staram się z mężem o dziecko, aktualnie to nasz 11 cykl, byłam u lekarza w wrześniu i lutym - powiedział czekać jak po pełnym roku nic nie zdziałamy to wtedy pomyśleć o klinice :) czasem mniej czasem bardziej się przejmuje ze nadal się nie udało ani razu, w lutym zrobiłam podstawowe badania oraz AMH wszystko wyszło w miarę w normie, okresy mam regularne co 27-28 dni :)
Jak u Was starania ? Pewnie cześć z Was robiła już badania :) Jak nie wariujecie kilka dni przed okresem ;p
I czy któraś z Was może polecić mi z własnego doświadczenia klinikę w okolicy Katowic ? ;)
Siemano! Powiem Ci tak: jak któraś wariuje przed okresem to nikt jej tu za to nie gani bo wiemy jak jest :D
Większość dziewczyn jest po najrozniejszych badaniach, ja sama obecnie mam wstrzymane starania ale trwaja one juz okolo 2 lat z marnym skutkiem.
Powodzenia :)

dziękuję Ci bardzo za wymowna odpowiedź, poszukam wsparcia na innych grupach, przepraszam jeśli którąkolwiek "staraczke" ubodła wieść o moim nieprawidłowym pęcherzyku po 3 straconych ciążach... Życzę Wam powodzenia
Przykro z powodu Twoich strat, ale dziwi mnie Twoja bezrefleksyjność. Serio jest dla Ciebie dziwne, ze dostalas taka odpowiedź od dziewczyn, które po prostu takiej bety nigdy nie mialy a walczą o nia czesto ostatkiem sil? (Patrz ja). Nie ma co robic z siebie teraz smutnej, że tak źle potraktowalysmy. Troszke empati...

U mnie znów spadek temperatury. Znów wkurv 🤬 Mam już dosyć tego jeb*nego cyklu, bo jest popier*dolony jak człowiek po dopalaczach 😡 jeb*ac chooja w dvpę! Pierd*lić starania jak nic z tego nie wychodzi!
wdech
wydech
Już mi lepiej, dzięki! To forum jest cudowne! 😘😂Zobacz załącznik 1396925
Yebac go!! Dziada starego osrany cykl i starania!! Diss na cykl pluto_nova!!
Ja mam takiego pmsa, że uwazajcie ludzie bo wszystko mnie wkurvvia

Yebac go!! Dziada starego osrany cykl i starania!! Diss na cykl pluto_nova!!
Ja mam takiego pmsa, że uwazajcie ludzie bo wszystko mnie wkurvvia
mierzyłam temperaturę jak zwykle, budzik na 5:30 i taka zjebana wyszła. Poszłam spać dalej, bo weekend bez roboty, obudziłam się 7:20 i stwierdziłam, że zmierzę sobie jeszcze raz, a co! Ciekawe jaka różnica będzie, a tam wyszło 37,27! Moje ciało jest posrane! 😂🤣😂

reklama
Do góry