reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
rozumiem że skoro się staram ale mi nie wychodzi to nie jestem "staraczka"?
Nie wiem, ale wez pod uwagę fakt że tutaj wiele dziewczyn stara się o pierwsze dziecko, niektóre o kolejne ale też z różnymi historiami. Nie odpowiem Ci na to pytanie bo NIE DOTARŁAM DO TEGO PUNKTU jak i wiele innych dziewczyn.
Na ciążowym napewno uzyskasz odpowiedź, zaglądają tam dziewczyny które obecnie są w ciąży i mają jakiś punkt odniesienia.

Może lekarz ma kiepski sprzęt i temu słabo widać pęcherzyk. Za tydzień na pewno będzie już więcej widać. Powodzenia 🍀 Najlepiej iść w 7 tyg by było już serduszko i stresu sobie oszczędzić 😉 Mówię to ja która też w 5 tyg już była na pierwszym USG 😄

reklama
Do góry