reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

za 48h nie bede miala jak bo weekend majowy, moze uda mi sie w poniedzialek choc wydaje mi sie ze wisiala karteczka ze 02.05 nieczynne... czy jesli zrobie 4.05 dopiero to ma to jakis sens?
Sens będzie miało taki, ze sprawdzisz, ze dalej będziesz w ciąży ale nie będzie supermiarodajne jeśli chodzi o przyrosty. Koniec tematu.

reklama
Dla mnie inseminacje były zupełnie bezbolesne a było ich sztuk 6 🙈🙈🙈🙈🙈
To fajnie masz :-) Wiem, że wiele dziewczyn źle znosi HSG, dla mnie to też nie był wielki ból. Więc to kwestia indywidualna zapewne... W każdym razie przy każdej inseminacji lekarz patrzy na mnie z wielkimi obawami, zupełnie bezpodstawnie, bo ja do skarżących się nie należę. Ale z tego, co sugerował, ma chyba wiele takich pacjentek, u których np. HSG jest niewykonalne...
6 sztuk?? Wytrwali jesteście! A dlaczego aż tyle?

po HSG czy laparoskopii ?
Po laparoskopii ale myślę że jeśli było by samo hsg to efekt byłby podobny bo ten kontrast który podają już udroznia kanały 😃

@xdorotaa możesz zrobić później niż po 48h bo są kalkulatory przyrostu beta hcg więc tam wpisujesz datę i godzinę pobrania krwi i samo oblicza czy dobry przyrost :-)

Ja mam dziś bole podbrzusza i dziwne bole jajników. Stary mnie wnerwia nawet oddychaniem wiec okres PMS się zaczął
ej ja mam to samo. Jestem wkurvviona, ze tyle ile dziś brzydkich słów wypowiedziałam to szok. Boli brzuch. Chciałabym, żeby okres przyszedł wcześniej. Wtedy bym nie miała ani na uro ani na wakacje. A tak to bede miała i na to i na to :(

ej ja mam to samo. Jestem wkurvviona, ze tyle ile dziś brzydkich słów wypowiedziałam to szok. Boli brzuch. Chciałabym, żeby okres przyszedł wcześniej. Wtedy bym nie miała ani na uro ani na wakacje. A tak to bede miała i na to i na to :(
Ja mam zawsze na wesela, wycieczki, wakacje itp. W dniu swojego ślubu nagle już w kiecce dosłałam plamienia 🤦‍♀️
To ja wczoraj taka łacina rzucałam w myślach i dobrze, ze w domu byłam bo bym chyba ludzi uszkodziła 😃

U mnie to samo, tylko starego nie ma w domu, a mimo to mnie denerwuje i już bylo z 5 klotni przez telefon🙈
Jezu a mój to łazi o coś gada do mnie jak widzi ze coś ogląda na tel i mi przeszkadza, ale twardo chodzi od ściany do ściany i opowiada mi banialuki, w ogóle nie łapie, ze mnie drażni

reklama
Do góry