Nel331
Fanka BB :)
dobre ! Chociaż ostatnio było tutaj coś o teście ciążowym na USB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre ! Chociaż ostatnio było tutaj coś o teście ciążowym na USB
nie z takimi wynikami kobiety rodzą zdrowe dzieci.No ja nie mam co testować mimo, ze się intensywnie staraliśmy to i tak wiem jaki wynik, poza tym martwi mnie ta homocysteina więc jestem 100% pewna
No właśnie ja cały czas się zastanawiam jak to jest. Przecież takie osoby ani o dęte nie dbają ani nic, nie wiedza pewnie co to połowa badań które my mamy a cyk pyk i zdrowe bobo.nie z takimi wynikami kobiety rodzą zdrowe dzieci.
Przypominam, że większość hurtowo rozmnażającej się patroli nawet by nie wymówiła słowa "homocysteina"
Ja czekam na Twój test!
oł jes!!!! Zaciskam kciuki!No właśnie ja cały czas się zastanawiam jak to jest. Przecież takie osoby ani o dęte nie dbają ani nic, nie wiedza pewnie co to połowa badań które my mamy a cyk pyk i zdrowe bobo.
Specjalnie dla Ciebie zrobię jutro rano !
To już może wyjść. Testuj, czekamy!Nie wiem dziś jestem może 9 może 10 dpo
Ja mam mieć okres jakoś 3 maja, mam 16 dniowa fazę lutealna
testuj, fajnie będzieTo już może wyjść. Testuj, czekamy!
No dla mnie nic nowego, test będzie bialutki więc nic fajnegotestuj, fajnie będzie
u mnie nawet na Facelle była biel nigdy w życiu jeszcze nie ujrzałam dwóch kresekNo dla mnie nic nowego, test będzie bialutki więc nic fajnego
Chyba, ze kupię sobie facelle żeby wyszła fałszywa kreska to chociaż pierwszy raz w życiu dwie kreski zobacze
Lepsze to niż ujrzeć raz i biochemu mnie nawet na Facelle była biel nigdy w życiu jeszcze nie ujrzałam dwóch kresek