reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny w 10 DC byłam na USG i gin twierdził,że już po owulacji,bo był płyn,ale ciałka żółtego nie było widać. Dziś 17 DC i zrobiłam progesteron co myślicie ?

Załączniki

• Screenshot_20220427-103913-228.png
    Screenshot_20220427-103913-228.png
    6,8 KB · Wyświetleń: 102
A mój stary wczoraj wymyślał imiona dla Naszego dziecka - odjebało mu ostro 😂 Do tej pory miał raczej zdrowe podejście, chyba z czasem mu też starania na psychikę siadają 🤣
Ja mam od X czasu wybrane dla synka bo w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci w tym dwóch chłopaków. Mąż zaakceptował i od siebie dodał jedno i tez byłam w szoku ze się nad takimi rzeczami zastanawia. Natomiast córka byłaby bezimienna 😃

Ja mam od X czasu wybrane dla synka bo w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci w tym dwóch chłopaków. Mąż zaakceptował i od siebie dodał jedno i tez byłam w szoku ze się nad takimi rzeczami zastanawia. Natomiast córka byłaby bezimienna 😃
u mnie na odwrót, corki dałabym radę nazwać nawet ze 3, a męskie żadne mi się nie podoba :D

znaczy, ze owulka była :)
Dla mnie dziwne,bo miesiączki mam regularne co 28 dni zawsze dostaję w ten sam dzień co w kalendarzu,a już w 10 DC był pęknięty pęcherzyk tak twierdzi gin. Czy możliwe,że się pomylił i owulacja była później? Wiem,że kalendarz do owulacji jest nie wiarygodny,ale według kalendarza owulacja miała być w 15 DC.

Dla mnie dziwne,bo miesiączki mam regularne co 28 dni zawsze dostaję w ten sam dzień co w kalendarzu,a już w 10 DC był pęknięty pęcherzyk tak twierdzi gin. Czy możliwe,że się pomylił i owulacja była później? Wiem,że kalendarz do owulacji jest nie wiarygodny,ale według kalendarza owulacja miała być w 15 DC.
To, że zawsze miałaś regularne cykle, nie znaczy, ze nie jest możliwe odstępstwo :) Ufałabym lekarzowi, nie kalendarzowi. Organizm to nie maszyna.
Ja też mam okresy jak w zegarku, ale raz na kilka miesięcy przesuwa się o kilka dni w 1 czy drugą stronę.

ej, co u @Ceonis ? dawno nie widziałam wiadomości od niej
Tak, napisałam na majowym 😜 chciałabym do sex roomu, bo już mnie skręca xD
Choć wczoraj zaliczyłam mały seksik w wannie, bo jeszcze trochę krwawie, ale chciałabym już w sypialni, żeby się moc bardziej powyginać. Kołdra daje porządność 😁

reklama
Do góry