Nel331
Fanka BB :)
No u mnie to samou mnie nawet na Facelle była biel nigdy w życiu jeszcze nie ujrzałam dwóch kresek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie to samou mnie nawet na Facelle była biel nigdy w życiu jeszcze nie ujrzałam dwóch kresek
Ja mam od X czasu wybrane dla synka bo w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci w tym dwóch chłopaków. Mąż zaakceptował i od siebie dodał jedno i tez byłam w szoku ze się nad takimi rzeczami zastanawia. Natomiast córka byłaby bezimiennaA mój stary wczoraj wymyślał imiona dla Naszego dziecka - odjebało mu ostro Do tej pory miał raczej zdrowe podejście, chyba z czasem mu też starania na psychikę siadają
u mnie na odwrót, corki dałabym radę nazwać nawet ze 3, a męskie żadne mi się nie podobaJa mam od X czasu wybrane dla synka bo w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci w tym dwóch chłopaków. Mąż zaakceptował i od siebie dodał jedno i tez byłam w szoku ze się nad takimi rzeczami zastanawia. Natomiast córka byłaby bezimienna
znaczy, ze owulka byłaDziewczyny w 10 DC byłam na USG i gin twierdził,że już po owulacji,bo był płyn,ale ciałka żółtego nie było widać. Dziś 17 DC i zrobiłam progesteron co myślicie ?
ja ujrzałam tylko oszusty, sama nie wiem co gorsze.u mnie nawet na Facelle była biel nigdy w życiu jeszcze nie ujrzałam dwóch kresek
Dla mnie dziwne,bo miesiączki mam regularne co 28 dni zawsze dostaję w ten sam dzień co w kalendarzu,a już w 10 DC był pęknięty pęcherzyk tak twierdzi gin. Czy możliwe,że się pomylił i owulacja była później? Wiem,że kalendarz do owulacji jest nie wiarygodny,ale według kalendarza owulacja miała być w 15 DC.znaczy, ze owulka była
To, że zawsze miałaś regularne cykle, nie znaczy, ze nie jest możliwe odstępstwo Ufałabym lekarzowi, nie kalendarzowi. Organizm to nie maszyna.Dla mnie dziwne,bo miesiączki mam regularne co 28 dni zawsze dostaję w ten sam dzień co w kalendarzu,a już w 10 DC był pęknięty pęcherzyk tak twierdzi gin. Czy możliwe,że się pomylił i owulacja była później? Wiem,że kalendarz do owulacji jest nie wiarygodny,ale według kalendarza owulacja miała być w 15 DC.
Tak, napisałam na majowym chciałabym do sex roomu, bo już mnie skręca xDej, co u @Ceonis ? dawno nie widziałam wiadomości od niej
rqA mój stary wczoraj wymyślał imiona dla Naszego dziecka - odjebało mu ostro Do tej pory miał raczej zdrowe podejście, chyba z czasem mu też starania na psychikę siadają