reklama
stella33
Fanka BB :)
nad jednym niemieckim bobo ja już tu w pocie czoła pracuje ale zapraszam Cię @Zazuu z partnerem, udostępnimy wam klucze i możecie w naszym sex roomie płodzić drugiejesu jestem gotowa się poświęcić dla towarzystwa i jechać puknąć Starego na niemieckiej granicy
L
Ladycarooo
Gość
Hejo, witam sie z Wami z kolei z alkowy płaczu i lementu. Nie wiem, tak mi siadło, że rycze i rycze i rycze. Na szczęście mam starca. Nie umiem dziś w normalne życie.
Hope99
Miałam tak jakieś 2 tygodnie temu jak zdałam sobie sprawę, że znowu się nie udało... miałam nadzieję na marcowy cykl bo 4 lata temu, w moje urodziny- 10 marca straciłam pierwszą ciążę i zdałam sobie sprawę, że niektóre dziewczyny które kojarzę sprzed 4 lat mają już nawet 2 dzieci od tamtego czasu a mi nie udało się urodzić nawet jednego... To cholernie przykre, że nas to spotyka...Hejo, witam sie z Wami z kolei z alkowy płaczu i lementu. Nie wiem, tak mi siadło, że rycze i rycze i rycze. Na szczęście mam starca. Nie umiem dziś w normalne życie.
L
Ladycarooo
Gość
Cholernie. Współczuję sobie i nam wszystkim. Co za zjebane ***** ta niepłodność. Jestem tak zla... i co z tego. Przy tym wszystkim jestem jak dziecko tupiące malutkimi stópkami z bezradności. Dużo robię, a nic nie zmienię.Miałam tak jakieś 2 tygodnie temu jak zdałam sobie sprawę, że znowu się nie udało... miałam nadzieję na marcowy cykl bo 4 lata temu, w moje urodziny- 10 marca straciłam pierwszą ciążę i zdałam sobie sprawę, że niektóre dziewczyny które kojarzę sprzed 4 lat mają już nawet 2 dzieci od tamtego czasu a mi nie udało się urodzić nawet jednego... To cholernie przykre, że nas to spotyka...
pannadarianna
mam dokładnie tak samo. Jeśli nam teraz nie wyjdzie to nasz chyba 22 cykl będzie. Albo 23. Już nie liczę. W poniedziałek mam wizytę u gina do którego nie wróciłam po 1. poronieniu. Poczułam się ze zle mnie potraktował po przyjęciu w szpitalu i się „obraziłam”… jak gowniara. No zobaczymy co będzie. Jestem w stanie zrobić jeszcze więcej niż dotychczas. Już mam dość cierpienia i czekania…Cholernie. Współczuję sobie i nam wszystkim. Co za zjebane ***** ta niepłodność. Jestem tak zla... i co z tego. Przy tym wszystkim jestem jak dziecko tupiące malutkimi stópkami z bezradności. Dużo robię, a nic nie zmienię.
L
Ladycarooo
Gość
Ja wlasnie będę zaczynać 23 cykl... wiec cóż, wsiadaj do wózka kochana, jedziemy dalejmam dokładnie tak samo. Jeśli nam teraz nie wyjdzie to nasz chyba 22 cykl będzie. Albo 23. Już nie liczę. W poniedziałek mam wizytę u gina do którego nie wróciłam po 1. poronieniu. Poczułam się ze zle mnie potraktował po przyjęciu w szpitalu i się „obraziłam”… jak gowniara. No zobaczymy co będzie. Jestem w stanie zrobić jeszcze więcej niż dotychczas. Już mam dość cierpienia i czekania…
Anasta07
O kurczę, ale nas ubiegłaś! Ja nawet nie zdążyłam o tym pomyśleć! :O Ciekawe ile będzie trolli z tej okazji...Chciałabym zaznaczyć, że jutro nie wierzę w żadne pozytywne testy oprócz dziewczyn, które na kwietniowych są zapisane na testowanie. Nie uda Wam się Prima Aprilisowy żart
Ja wódki nie bardzo, mam tak beznadziejnie słabą głowę że szok Za to zadowalam się słabiej procentowymi, jest zaleta bo mniej muszę (mogę) wypićJa wódkę zawsze. To znaczy do jakichś 8dpo
U nas wszystko poszło :O A było huhuuu i jeszcze więcej i masę innych alkoholi, ale impreza trwała 3-4dni z każdym dniem słabnąc. Ale ponoć teściu zachował jakąś butlę na chrzciny. Niedługo chrzciny dziecka szwagra który miał rok później wesele, okaże się czy mówił prawdę Bo butelki w międzyczasie się zmieniły, to będzie oczywisteja dorzucę swoje dwa kartony. Weselną trzymam już dwa lata na chrzciny. Ale jakoś się nie zanosi żeby była szybko wypita. Trzeba wypić, co się ma zmarnować
Ja przeczytałam coś w stylu "witam się z alkowy alkoholu..." co by w sumie miało sens nawiązując do reszty wpisu, ale niestety mózg mi spłatał figla Kochana, obiecuję że jak dziś popłaczesz to jutro będzie na pewno lepiej! I wrócisz tu do nas że swoją pozytywną energią! Tulę mocno i pamiętaj że każda przeżywa takie chwile, to normalne.Hejo, witam sie z Wami z kolei z alkowy płaczu i lementu. Nie wiem, tak mi siadło, że rycze i rycze i rycze. Na szczęście mam starca. Nie umiem dziś w normalne życie.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Dzień dobry kto wymyślił te poganską godzinę... Dramat! I jakiś zjeb się też na forum pojawił z jakąś dziką ilością wątków
Podziel się: