reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hejo, miłego weekendu 🥰
Wszystkie dziewczyny po owu zapraszamy na ławeczkę oczekujących na grilla i browarka, a wszystkie dziewczyny przed owu marsz do łóżek! Albo gdzie tam lubicie seks uprawiać 😎
Ławka dla fochajacych jest gdzieś może? Tylko żeby były mocne dragi😉 ja mialam się seksic ze starym w weekens, ale g*wno z tego. Mam taki podly nastrój jak przed okresem a tu owulka w drodze. Na starego patrzeć nie mogę mam ochotę dziada udusić, a co tu mowic o czyms więcej...wiec u mnie miesiac w dupe i chyba wiecej staran nie będzie 😭😭😭

Ostatnia edycja:
reklama
Ławka dla fochajacych jest gdzieś może? Tylko żeby były mocne dragi😉 ja mialam się seksic ze starym w weekens, ale g*wno z tego. Mam taki podly nastrój jak przed okresem a tu owulka w drodze. Na starego patrzeć nie mogę mam ochotę dziada udusić, a co tu mowic o czyms więcej...wiec u mnie miesiac w dupe i chyba wiecej staran nie będzie 😭😭😂
A o cos sie pokłóciliście? Czy taki nastrój? Nie widze nic innego jak piwnica dla wstrzymanych xD czyli siądź sobie z @olka11135 i ogarnijcie melanż:D

Do góry