reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tak, tak wiele osób mówi ze odpuszczenie magicznie działa... Guzik prawda. Jak z organizmem nie jest do końca ok i nie wiadomo o co kaman to chyba nie ma co liczyć że a nuz sie uda.
Ja jestem pierwszą osobą, która ma ochotę dać w mordę, jak ktoś mi daje takie rady. Oczywiście - jeśli laska uważa, ze u niej to pomogło - ok. Ale jak mi ktoś mówi, zebym odpuściła to nóż mi się otwiera

reklama
Bardzo fajnie, że Twój facet nie odwala tylko grzecznie chodzi na badania. To bardzo oszczędza nerwów :p
Ile czasu się staracie?
Edit: już doczytałam, że prawie rok.
Ale powiem Ci, że to nie tak długo a już macie trochę badań i jakąś ścieżkę, to bardzo dobrze.
A jeśli chodzi o sily i chęci do starań to powiem Ci tylko, że ja już przeszłam większosć stanów psychicznych, od euforii i chęci, przez wyjebane do jakichś zajzdów i załamań. Także rozumiem. Przytulam.
Trzymam kciuki, żeby szybko się udało.
Oj tak tylko my same wiemy ile to nasz kosztuje psychicznie... Ja za Ciebie takze.
W weekend dzialamy znowu dzialamy 😁

Staramy się około rok. Dla mnie to masa czasu. Ale na przykładzie forum wiem, że to dopiero początek. Ja wiem, że będę w stanie pokochać. Bardziej martwię się o męża. Ale w głębi serca czuje, że mu też się uda.

reklama
Do góry