pluto_nova
Moderator
Powiem tak, ja starałam się o moje drugie dziecko na zasadzie będzie to będzie, poza tym dalej karmiłam piersią. W ogóle nie miałam parcia. No i zaszłam szybko, nawet jak zrobiłam test to mi dwie tłuste krechy wyszły, więc już trochę w tej ciąży byłam. Myślałam, że poszło mi szybko i sprawnie. Niedawno robiłam porządki w moim starym pudle z pierdołami i znalazłam kalendarz, w którym zapisywałam nawet śluz i czasem robiłam też testy owu (kompletnie jakoś tego nie zakodowałam). No i przeglądam, cykle przez KP miałam długie i nieregularne, nie dało się z nich wywnioskować kiedy owu, dlatego zaprzestałam robić testy owu, bo kupę kasy na nie szło, a nic nie wnosiły przy takich cyklach. I powiem Wam, że z zapisów wychodzi, że wcale tak szybko nie zaszłam jak mi się zdawało (później już zaprzestałam notowania). I mimo, że już nie obserwowałam cyklu i miałam totalny wyjeb, to jeszcze grube miesiące minęły zanim faktycznie zaszłam... Nie sądzę, żeby odpuszczenie miało na to wpływ, bo odpuściłam już wcześniej, a ciąża była i tak o wiele, wiele później