Bibi89
Fanka BB :)
Na samą myśl o nutellipolecam nutellę - szybko uzupełnisz braki Jak się w ogóle czujesz?
Wogole na myśl o jedzeniu ale już mi trochę lepiej, w sensie ze pogodziłam się z tym że już nie mam wpływu na to co się wydarzy i czy pójdzie w lewo czy w prawo. Nie nakręcam się już ze napewno będzie źle ale też nie wierzę że będzie dobrze - takie zawieszenie. Poza tym nic mnie nie boli, żadnych skurczy, jedynie piersi trochę, plamienia są nadal skąpe ale już bardziej brązowe niż wcześniej. Poza tym nic.
Dziękuję!Dziewczyny myśle, że tu nie było złych intencji, ja też mojemu mówię, że strzela ślepakami - to są żarty (broń Boże nie z innych mężczyzn i ich sytuacji po prostu żarty) nie bądźmy takie przewrażliwione bo za chwila żadna nic nie napisze bo ktoś coś…
@Bibi89 ja 5 lat temu po wielu miesiącach starań miałam betę 12 i chwile później okres a w następnym cyklu kilka dni po planowej @ betę 150, betę która dziś śpiewa i tańczy na balu w przedszkolu - tego Ci życzę chociaż dalej trzymam kciuki za te betę
A, i też raczej odebrałam post wyżej jako zart ze swojego starego a nie z całej reszty