reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ok, a wiesz może w jaki sposób mogę sprawdzić za jakiś czas czy dawka nie jest za wysoka? Krzywe podobno nie wyszły mi jakoś bardzo źle a kazał mi brać przez tydzień 1x750 a później miesiąc 2x750mg i po miesiącu przejść na 2x1000mg 😱 wydaje mi się to bardzo dużą dawką, nigdy nie brałam metforminy bo do tej pory starałam się radzić sobie na samej diecie.
Ja mam metformine 850 podzieloną na pół tabletki rano I pół wieczorem, to dopiero mini dawka 🤣 brałam od razu jak dostalam receptę
nowy czarodziej działa 😁 Stary też, ale tylko dla wybranych - prawda @hachette ?😎
Jestem wybrana ?? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Cześć dziewczyny 🙂 widzę że fajnie wam leci weekend 😁 ja postawiłam zmienić ginekologa i byłam wczoraj u innego. Ten od razu się wszystkim zainteresował, zlecił mi badania proga i hormonów, i zrobił usg. Byłam w 9dc wczoraj i.... Pęcherzyk 18mm🤨 powiedział że to pewnie z poprzedniego cyklu, że prawdopodobnie nie było owulacji... Że mało prawdopodobne żeby taki pęcherzyk był tak wcześnie... Także mój humor na weekend uległ nieco pogorszeniu

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 widzę że fajnie wam leci weekend 😁 ja postawiłam zmienić ginekologa i byłam wczoraj u innego. Ten od razu się wszystkim zainteresował, zlecił mi badania proga i hormonów, i zrobił usg. Byłam w 9dc wczoraj i.... Pęcherzyk 18mm🤨 powiedział że to pewnie z poprzedniego cyklu, że prawdopodobnie nie było owulacji... Że mało prawdopodobne żeby taki pęcherzyk był tak wcześnie... Także mój humor na weekend uległ nieco pogorszeniu
Mi się zdarzają pęcherzyki tej wielkości na tym etapie spokojnie w obecnym cyklu miałam 17 mm w 9 dc Natomiast w cyklu po takim z torbielą to miałam 17 mm w 6 dc 🤣 Wszystko zależy jak długie masz cykle po prostu ☺️

Do góry