B
B206
Gość
Ja w środę też w pracy czułam się podobnieOstatnio jestem ćwierćmózgiem[emoji2356]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w środę też w pracy czułam się podobnieOstatnio jestem ćwierćmózgiem[emoji2356]
Ja nie zdążyłam zbadać bo zaszłam, teraz nie biorę, ale przy okazji najbliższych badań kontrolnie zbadam, bo druga gin była zdziwiona że biorę przy takich wynikach, no u mnie mógł być zbieg okoliczności no i gin mi przepisał. Ale teraz znów raczej nie będę brać. A jakbym badała podczas brania, to pewnie noc przed badaniem bym po prostu nie wzięła.Mam pytanie do dziewczyn, które biorą coś na zbicie prolaktyny (mam na myśli te leki, które bierze się codziennie). Ile przed kontrolnym badaniem prolaktyny odstawiacie (onile w ogóle) lek?
Ja czułam tylko suszę w nosie że musiałam nawilżać, ale mam lek z tej wyższej półki bo były braki u mnie w aptekach.No ja też się zdziwiłam, że nie odczuwasz żadnych skutków ubocznych mi jest niedobrze, słabo, boli mnie głowa i czasem jakiś rzyg się zdarzy
Ja też miałam brać po stymulacji w drugiej połowie cyklu, trochę chyba żeby być obstawiona full, a w pierwszej ciąży miałam dość niski, ale chyba wynikało to ze złe rozwijającego się zarodka.Dostałam info od lekarza, że przy Lametta (letrozol) trzeba brać dupka w II części cyklu, nawet jeśli nie zamierzam się w nim starać. Miałam przepisany w ramach cyklu stymulowanego (który chyba był przepisany za szybko, zamierzam w przyszłym cyklu poobserwować naturalne pęcherzyki).
Cześć też niedawno dołączyłam do grupy i widzę, że dziewczyny są mocno zaawansowane więc na pewno jeśli będziesz miała pytania to znajdziesz tu odpowiedzi. Aktualnie mam 18 dc i na bank skończy się @, a starania można powiedzieć, że od stycznia aczkolwiek z doskoku , dopiero teraz biorę się za to na serio. Wlasnie jestem w trakcie dostosowywania leków, bo niestety ale mam nadciśnienie więc u mnie problemem może nie być same zajście, a donoszenie ale jestem dobrej myśli. Mam już testy owu, leki działają, czuje się bardzo dobrze więc jak wszystko pójdzie dobrze to od następnego cyklu celuje w płodne a u Ciebie jakie plany? Za pierwszym razem udało Ci się bez wspomagania?Hej dziewczyny [emoji4] przyjmiecie mnie do swojego grona? 3 lata temu byłam na innej grupie staraczkowej i super to wspominam [emoji4]
Teraz tak nieśmiało, ale chyba jesteśmy z mężem gotowi na kolejną pociechę [emoji6]
Dziś u mnie 13 dzień cyklu[emoji6]
Nie mam narazie strasznego parcia na ciążę, ale latka lecą i nie ma, co tego odkładać[emoji2957] Zresztą u mnie to jakoś szybko nie przychodzi[emoji2368] Z synem udało się w 13 cyklu i to dopiero jak straciłam nadzieję, że w końcu zajdę w ciążę, tak jakoś przewrotnie to wyszło. Także mam na pokładzie 2,5 latka. Z założenia drugie miało być po roku, ale syn jest z tych, co nie lubią spać [emoji2957]
Dopiero od jakiegoś czasu w miarę przesypia noce, choć są i takie, że się jeszcze i 2 razy potrafi obudzić. Do roczku to po 6-7 razy w nocy się budził więc wizja kolejnego dziecka mnie jednak przerażała i ostudziła moje wcześniejsze zapędy[emoji1787]
Chyba ok 995, nieco nad średnią więc jestem spokojniejsza,ale na tym etapie wszystko się jeszcze może wydarzyć..Dziękuję takich informacji mi było trzeba jak tam Twoja druga beta?
Super wiadomo, ale lepiej jest cieszyć się tym, że wszystko idzie dobrzeChyba ok 995, nieco nad średnią więc jestem spokojniejsza,ale na tym etapie wszystko się jeszcze może wydarzyć.
18 cykl nieudanych starań za mną, @ sie zaczyna rozkręcać, a ja myślę co ze mną nie tak
No siemano wbijaj do nas. Chociaż życzę Ci szybkiego przejścia na watek dla mamHej dziewczyny [emoji4] przyjmiecie mnie do swojego grona? 3 lata temu byłam na innej grupie staraczkowej i super to wspominam [emoji4]
Teraz tak nieśmiało, ale chyba jesteśmy z mężem gotowi na kolejną pociechę [emoji6]
Dziś u mnie 13 dzień cyklu[emoji6]
Nie mam narazie strasznego parcia na ciążę, ale latka lecą i nie ma, co tego odkładać[emoji2957] Zresztą u mnie to jakoś szybko nie przychodzi[emoji2368] Z synem udało się w 13 cyklu i to dopiero jak straciłam nadzieję, że w końcu zajdę w ciążę, tak jakoś przewrotnie to wyszło. Także mam na pokładzie 2,5 latka. Z założenia drugie miało być po roku, ale syn jest z tych, co nie lubią spać [emoji2957]
Dopiero od jakiegoś czasu w miarę przesypia noce, choć są i takie, że się jeszcze i 2 razy potrafi obudzić. Do roczku to po 6-7 razy w nocy się budził więc wizja kolejnego dziecka mnie jednak przerażała i ostudziła moje wcześniejsze zapędy[emoji1787]
Nic z Tobą nie jest nie tak. Po prostu na nas padlo zmagać się z tym shitem, jakim jest niepłodność.18 cykl nieudanych starań za mną, @ sie zaczyna rozkręcać, a ja myślę co ze mną nie tak