reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Nie rozumiem nic. Jesteś w 21 dc i jednocześnie 8 dni po owulacji i 10 dni przed okresem?
To Twoja faza lutealna trwa 18 dni?
Nie nie źle napisalam🙈 jestem w 21 dniu cyklu. Cykle mam 31 dniowe. Owulacja prawdopodobnie była 18 dc. Moje pytanie kiedy moge zrobić beta hcg? Czy po 8 dniach od owulacji?

reklama
Teraz rozumiem [emoji23]
8 dpo to strasznie wcześnie. To jest w ogóle pierwszy dzień kiedy cokolwiek ma szansę wyjść. Myślę, że 12 dpo to już taki bezpieczny czas
Nie nie źle napisalam[emoji85] jestem w 21 dniu cyklu. Cykle mam 31 dniowe. Owulacja prawdopodobnie była 18 dc. Moje pytanie kiedy moge zrobić beta hcg? Czy po 8 dniach od owulacji?

Cześć, miłego dnia!
Dopiero co przedwczoraj śnił mi się pozytywny test ciążowy (co nie miało odzwierciedlenia w rzeczywistości), a dziś miałam dwa sny: jeden z serialu Raczo, który wciąż ogląda mój mąż 😂 a drugi o tym, że trzymałam na rękach i tuliłam niemowlę, chłopczyka. Miałam takie przeświadczenie, że to mój synek. Jak nie wierzę w sennik, tak dziś jestem skłonna, bo:
  • Gdy kobiecie śni się, że tuli niemowlę, taki sen może wskazywać, że niedługo zostanie mamą
Dwa dni temu też tulilam we śnie niemowlę! 😱😱😱 I ten sam sennik chyba czytałyśmy!
To na pewno dobry znak 🤞🎉❤️

reklama
Czy to jest ta kobieta co nagrywa dla każdego znaku z osobna? Jestem ciekawa teraz, co mi nawróży 😂

No właśnie nie to Eva Ariah :p ona nagrywa dla całości i ja se przewijam
Lubię czasem głupot posłuchać, żeby się w pracy zdystansować szczególnie teraz (pracuję w mediach)

Edit. A teraz widzę, że marzec podzieliła :p ale nie zawsze tak robi. Te ciąże to jakoś w rocznym wróżyła i raczej na koniec roku z tego co pamiętam. Mi to pasi bo ja wcześniej w ciąży nie będę xD

Do góry