reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Co powiecie dziewczyny na to ?
🤞🤞🤞
Dopiero zaczynam z testami ovu 🙈🤗🤔

Załączniki

• 20220222_134335.jpg
    20220222_134335.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 102
ja nie potrzebuję żeli, u mnie poślizg jak ta lala 🤣 W dni płodne czuję się niczym ślimak 😂 Afirmuje odpuszczenie 😝🤣
No ja też ale wspominam o żelu bo znalazłam pod poduszką jak łóżko ścieliłam i pytam męża co to za skarby a on mi na to "a bo naszykowałem se ale takie morze było że nie potrzebny" 🤣🤣🤣

Kurde a jak coś odzobaczyć? 🤣🤣Wchodzę na fejsa,patrzę na kumpla post i se myślę a uj wejdę a tam? Ja pier*dole czy to znaczy że będę ronić aż do 2026?😱 nie wiem jak skubańcy wiedzą jak poryć komuś mózg 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20220222-135835_Facebook.jpg
    Screenshot_20220222-135835_Facebook.jpg
    339,3 KB · Wyświetleń: 115
  • Screenshot_20220222-135621_Facebook.jpg
    Screenshot_20220222-135621_Facebook.jpg
    307,8 KB · Wyświetleń: 118
Dziwna sytuacja, jak wspominałam wcześniej nie robiłam w tym cyklu ani testów owu ani nie mierzyłam temperatury, za to 7.02 miałam hsg.
Teoretycznie według kalendarza, jestem 9 dpo, nie zweryfikowałam czy była czy nie.
Natomiast dzisiaj sluz plodny z nitką krwi?
Nie wiem o co chodzi 🤷‍♀️

Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Coś się zmieniło? Zaczełam brać i kompletnie nic mi nie jest :p
Tak po prostu z ciekawości pytam, nie to, ze uważam, ze coś ze mną nie tak :D

reklama
Dziwna sytuacja, jak wspominałam wcześniej nie robiłam w tym cyklu ani testów owu ani nie mierzyłam temperatury, za to 7.02 miałam hsg.
Teoretycznie według kalendarza, jestem 9 dpo, nie zweryfikowałam czy była czy nie.
Natomiast dzisiaj sluz plodny z nitką krwi?
Nie wiem o co chodzi 🤷‍♀️
Zagnieżdżenie najprawdopodobniej :)

Do góry