reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Co powiecie dziewczyny na to ?
🤞🤞🤞
Dopiero zaczynam z testami ovu 🙈🤗🤔

Załączniki

• 20220222_134335.jpg
    20220222_134335.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 100
ja nie potrzebuję żeli, u mnie poślizg jak ta lala 🤣 W dni płodne czuję się niczym ślimak 😂 Afirmuje odpuszczenie 😝🤣
No ja też ale wspominam o żelu bo znalazłam pod poduszką jak łóżko ścieliłam i pytam męża co to za skarby a on mi na to "a bo naszykowałem se ale takie morze było że nie potrzebny" 🤣🤣🤣

Kurde a jak coś odzobaczyć? 🤣🤣Wchodzę na fejsa,patrzę na kumpla post i se myślę a uj wejdę a tam? Ja pier*dole czy to znaczy że będę ronić aż do 2026?😱 nie wiem jak skubańcy wiedzą jak poryć komuś mózg 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20220222-135835_Facebook.jpg
    Screenshot_20220222-135835_Facebook.jpg
    339,3 KB · Wyświetleń: 113
  • Screenshot_20220222-135621_Facebook.jpg
    Screenshot_20220222-135621_Facebook.jpg
    307,8 KB · Wyświetleń: 116
Dziwna sytuacja, jak wspominałam wcześniej nie robiłam w tym cyklu ani testów owu ani nie mierzyłam temperatury, za to 7.02 miałam hsg.
Teoretycznie według kalendarza, jestem 9 dpo, nie zweryfikowałam czy była czy nie.
Natomiast dzisiaj sluz plodny z nitką krwi?
Nie wiem o co chodzi 🤷‍♀️

Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Coś się zmieniło? Zaczełam brać i kompletnie nic mi nie jest :p
Tak po prostu z ciekawości pytam, nie to, ze uważam, ze coś ze mną nie tak :D

reklama
Dziwna sytuacja, jak wspominałam wcześniej nie robiłam w tym cyklu ani testów owu ani nie mierzyłam temperatury, za to 7.02 miałam hsg.
Teoretycznie według kalendarza, jestem 9 dpo, nie zweryfikowałam czy była czy nie.
Natomiast dzisiaj sluz plodny z nitką krwi?
Nie wiem o co chodzi 🤷‍♀️
Zagnieżdżenie najprawdopodobniej :)

Do góry