mariaantonina96
Fanka BB :)
Przy ciąży bezzarodkowej miałam plamienie implantacyjne, wyglądało to zupełnie inaczejZagnieżdżenie najprawdopodobniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy ciąży bezzarodkowej miałam plamienie implantacyjne, wyglądało to zupełnie inaczejZagnieżdżenie najprawdopodobniej
Brałam kilka miesięcy, trochę bolały mnie cycki, trochę się powiększyły w fazie lutealnej, miałam plamienia przed miesiączka, ale to później, w pierwszym miesiącu okres przyszedł parę dni po odstawieniu. Brałam 1 raz po jednej tabletceDziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Coś się zmieniło? Zaczełam brać i kompletnie nic mi nie jest
Tak po prostu z ciekawości pytam, nie to, ze uważam, ze coś ze mną nie tak
Na endo? To myślę, że do owulacjiDziewczyny kiedy trzeba zacząć pochłaniać te migdały?
A to zacznę juz dzisNa endo? To myślę, że do owulacji
Ja bym jutro wziela ale połowę dawki jeśli możeszA! Jeszcze pytanie! Jak dzisiaj był pik i jutro owu, to już jutro nie brać wiesiołka?
To masz tak jak ja wczorajMnie tak ciągnie podbrzusze, że zaraz nie wytrzymam Nawet nie jestem w stanie określić z którego jajnika będzie owulacja, bo z dwóch stron boli Dobrze, ze bzykaniw było wcześniej, bo nie wiem czy bym dała radę teraz
Oby to był cionsz!Ja dzisiaj 4 dni po owu a od wczoraj tonę w mlecznym śluzie
Ten cykl mam inny niż poprzednie, najpierw to krwawienie owulacyjne (poowulacyjne) a teraz śluz tak szybko i w dużej ilości, zazwyczaj pojawia się kilka dni przed @