reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak zapłodnię mój najtrudniejszy przypadek (czyli Cię) to pomyślę nad tym biznesem bardzo poważnie [emoji41]
Zazuu myśle ze mogę robić konkurencje co do najtrudniejszego przypadku, bo oprócz problemow zdrowotnych mam jeszcze niepokolei w głowie 🤪😂😂😂
Także jak ja już zajdę to na pewno będę musiała coś Ci odpalić 😂😂😂

Mamy 28dc 8/9 dni po pseudoowulacji i takie wyniki :( tyle dobrze że prolaktyna spadła o jakieś 34 ng
Screenshot_20220207-181127_Gallery.jpg

Co bierzesz na obniżenie prolaktyny?
Ja mysle ze ten progesteron wszystkiego nie przekreśla
Dostinex,kazał mi wziąć jedną 16dc (wtedy byłam na wizycie z wynikami) i drugą za tydzień,po czym ztwierdził że lepiej tą z drugą poczekać do okresu żeby nie zaszkodzić jakby się coś zadziało

Mnie też czeka albo testowanie w walentynki albo okres.. jestem 9 dni po zastrzyku ovi i 7 dpo i dzisiaj badałam progesteron, wyszedł 13,80 ng/ml, chyba obiecująco dobry w porównaniu do zeszłego cyklu gdzie miałam tylko 5,59 ng/ml.

Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie testowane w okolicach walentynek, mam nadzieję, że pozytywnie nas zaskoczy ten cykl 😊😊 🍀🍀🍀

Dziewczyny zgłupiałam właśnie 🤷🏻‍♀️
Progesteron dziś prawie 20
Mam 23 dc. Progesteron jak na ciąże ale beta niska 😳

Załączniki

• 8055FB3D-144A-4238-B6CF-D4BDBC1764A6.png
    8055FB3D-144A-4238-B6CF-D4BDBC1764A6.png
    56,2 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Do góry