reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?
my będziemy badać, pomimo biochemicznej. Ciąża była, ale coś jej nie pykło, więc mogla to być wina 50/50 (albo z Twojej strony, albo faceta). Żeby wyeliminować winę nie powodzeń z jego strony wystarczy raczej samo badanie nasienia, u Nas babsztyli zawsze jest tego więcej 😝

Dziewczyny, dziś od rana meczy mnie silny ból podbrzusza, na bieliźnie plama krwi wielkości pięciozłotówki. Uczucie rozpierania w macicy, aż mnie przygina. Zastrzyk robiłam 02.02 chwilę przed 18.00, to możliwe żeby dopiero dziś rano pękł pecherzyk i to są właśnie objawy pęknięcia? 🤔

Dziewczyny, dziś od rana meczy mnie silny ból podbrzusza, na bieliźnie plama krwi wielkości pięciozłotówki. Uczucie rozpierania w macicy, aż mnie przygina. Zastrzyk robiłam 02.02 chwilę przed 18.00, to możliwe żeby dopiero dziś rano pękł pecherzyk i to są właśnie objawy pęknięcia? 🤔
nic nie jest wykluczone, ale myślę, że to bardziej skomplikowane... Niektórzy narzekają na bóle owulacyjne jeszcze kilka dni po owu, tak samo różnie mówią ile czasu utrzymuje się płyn w zatoce. Może dalej jest i podrażnia?

Dziewczyny a ja z innej beczki. Czy któraś z was miała uczucie że wibruje szyjka. To uczucie pojawiało się po sexie (najczęściej) kilka razy w ciągu dnia jak byłam poza domem. Kiedyś miałam wrażenie ze mam telefon w kieszeni i chyba wyłączyłam dźwięki i sama wibracja działa 🤣 Czytałam kiedyś na innym forum ale nie znalazłam odpowiedzi

Dziewczyny a ja z innej beczki. Czy któraś z was miała uczucie że wibruje szyjka. To uczucie pojawiało się po sexie (najczęściej) kilka razy w ciągu dnia jak byłam poza domem. Kiedyś miałam wrażenie ze mam telefon w kieszeni i chyba wyłączyłam dźwięki i sama wibracja działa 🤣 Czytałam kiedyś na innym forum ale nie znalazłam odpowiedzi
może ona jeszcze seks przeżywa? 🤣 Oczywiście żarcik 😝 Powiem Ci, że ja się z czymś takim nie spotkałam i sama chętnie poczytam co to i jak to? 😉

Myślę, że bardzo możliwe
Dziewczyny, dziś od rana meczy mnie silny ból podbrzusza, na bieliźnie plama krwi wielkości pięciozłotówki. Uczucie rozpierania w macicy, aż mnie przygina. Zastrzyk robiłam 02.02 chwilę przed 18.00, to możliwe żeby dopiero dziś rano pękł pecherzyk i to są właśnie objawy pęknięcia? [emoji848]

No właśnie trochę się zamknął , nie chce nic mówić o tym poki co. Powiedział, ze gdyby się nie przejmował to by był głupi, no i po prostu powiedzial, ze czuł, ze jest coś jie tak.

Ja się tego bałam , temu odwlekałam te badania. A z drugiej strony tłumacze, ze raz byłam w ciąży i sie udało, wiec musi się udać kolejny raz ..
Jasne, że może się udać kolejny raz, ale warto zwiększyć swoje szanse ;)
Naprawdę, nie martwcie się aż tak, bo te wyniki nie są tragiczne. A nasienie jest bardzo zmienne. W zasadzie cieżko powiedzieć, jakimi żołnierzami facet w danym momencie strzela.
Głowa do góry! Suple, dieta i będzie pięknie.

reklama
Do góry