Bibi89
Fanka BB :)
Hahahh całe 37.50 ... nawet nie chce przeliczyć na złotówki teraz mogę powiedzieć "I feel you girls"Warto było wydać to 50€ za takie resultado
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahh całe 37.50 ... nawet nie chce przeliczyć na złotówki teraz mogę powiedzieć "I feel you girls"Warto było wydać to 50€ za takie resultado
Podejrzewam, że lekarz u mnie zaordynował bo nie mogę połykać tabletek po problemach z przelykiem… No to się teraz trochę wystraszyłamAromek najmniej, clo trochę bardziej, gonadotropiny zdecydowanie, ale jednocześnie są najbardziej skuteczne (zastrzykami z gonadotropin stymuluje się jajniki do in vitro, żeby wytworzyły po kilka pęcherzyków, tylko dawki są znacznie większe).
Jakbym miała stymulować cykl to bym się zdecydowała tylko i wyłącznie na gonadotropiny Trzeba dopasować dawkę po prostu, ale dobry lekarz plus częsty monitoring powinni dać radęPodejrzewam, że lekarz u mnie zaordynował bo nie mogę połykać tabletek po problemach z przelykiem… No to się teraz trochę wystraszyłam
Skoro żyjesz za granicą to nie przeliczaj na złotówki bo i po co u nas ceny jeszcze większe niż u Ciebie.Hahahh całe 37.50 ... nawet nie chce przeliczyć na złotówki teraz mogę powiedzieć "I feel you girls"
Tabletka aromka jest trubo mała, ma 5mm średnicy to tak w razie gdyby te gonadotropiny się u Ciebie z jakiegokolwiek powodu nie sprawdziłyPodejrzewam, że lekarz u mnie zaordynował bo nie mogę połykać tabletek po problemach z przelykiem… No to się teraz trochę wystraszyłam
Dziekuje właśnie z tego co czytam to mam dużą dawkę…75mg, ponoć dziewczyny najpierw dostają małe dawki i stopniowo są zwiększane, ale muszę chyba zaufać… leczę się w Klinice Bocian u Dr Kuć.Jakbym miała stymulować cykl to bym się zdecydowała tylko i wyłącznie na gonadotropiny Trzeba dopasować dawkę po prostu, ale dobry lekarz plus częsty monitoring powinni dać radę
Dzięki Kochana! Właśnie u mnie problem z miesniówką przełyku i niby tabsów nie mogę ( neurolog tak twierdzi) ale dobrze wiedzieć, że to takie maleństwoTabletka aromka jest trubo mała, ma 5mm średnicy to tak w razie gdyby te gonadotropiny się u Ciebie z jakiegokolwiek powodu nie sprawdziły
A z ciekawości z jakiego powodu problem z mięśniówka przełyku? Zaciekawiłas mnie bo właśnie koleżanka znajomej ma problem i szukają przyczyny... Może to będzie jakaś podpowiedź może być na privDzięki Kochana! Właśnie u mnie problem z miesniówką przełyku i niby tabsów nie mogę ( neurolog tak twierdzi) ale dobrze wiedzieć, że to takie maleństwo
Dostałam po infekcji porażenia nerwu odpowiadającego za przełykanie ponad 10 lat temu. Przez długi czas borykałam się z wiotkoscią krtani, wszystkim się krztusilam. Nikt nie wie dlaczego tak się zadziało, miałam szereg badań. Skończyło się na przyczynie autoimmunologicznej, ale musiałam mieć klipsowany przełyk, bo były w nim dziury… na szczęście juz jest Ok i oby to nie wróciło.A z ciekawości z jakiego powodu problem z mięśniówka przełyku? Zaciekawiłas mnie bo właśnie koleżanka znajomej ma problem i szukają przyczyny... Może to będzie jakaś podpowiedź może być na priv
O yaaaa... To miałaś pecha... WspółczujęDostałam po infekcji porażenia nerwu odpowiadającego za przełykanie ponad 10 lat temu. Przez długi czas borykałam się z wiotkoscią krtani, wszystkim się krztusilam. Nikt nie wie dlaczego tak się zadziało, miałam szereg badań. Skończyło się na przyczynie autoimmunologicznej, ale musiałam mieć klipsowany przełyk, bo były w nim dziury… na szczęście juz jest Ok i oby to nie wróciło.