reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie też dzisiaj się rozkreciła @ 😁 współczuję dolegliwości 🥺😳. Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótka 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja brałam! Na obniżenie prolaktyny. Mialm dosłownie na górnej granicy i praktycznie po jednym cyklu mi się unormowała. Nie wiem na ile to castangus a na ile przypadek ale tak było. Pamiętaj że po 3 miesiącach stosowania należy zrobić przerwę ( ale ile to nie wiem)
Ja nie mam dużych dolegliwości, jedynie pierwszy dzień ból brzucha i tyle wiec tutaj ciężko mi się wypowiadać.

Ja brałam! Na obniżenie prolaktyny. Mialm dosłownie na górnej granicy i praktycznie po jednym cyklu mi się unormowała. Nie wiem na ile to castangus a na ile przypadek ale tak było. Pamiętaj że po 3 miesiącach stosowania należy zrobić przerwę ( ale ile to nie wiem)
Ja nie mam dużych dolegliwości, jedynie pierwszy dzień ból brzucha i tyle wiec tutaj ciężko mi się wypowiadać.
Dzięki za odpowiedź. 😊 Bo nawet nie wiedziałam że robi się przerwę.

A że się tak zapytam - z lęku o poziom rozcieńczenia moczu czy obawy o zle nasikanie na patyk z powodu pomroczności umysłu? 🤣
zwyczajnie nie dałabym rady rozpakować testu 😂 Osikałabym sobie rękę pewnie i nie trafiła w patyk, do tego pewnie w drugiej ręce będę trzymać miskę, jakby w razie czego miałaby mi się ulać impreza dnia poprzedniego 😂

U mnie też dzisiaj się rozkreciła @ 😁 współczuję dolegliwości 🥺😳. Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótka 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja brałam kilka lat temu bardzo długo castagnus, ginekolog mi kazała bo mam krwotoki podczas @. Nie wydaje mi się żeby na cokolwiek mi pomógł ale to było dawno, jeszcze przed staraniami jak latałam po lekarzach z moimi dwutygodniowymi okresami.

Przyszło właśnie moje TSH - niepotrzebnie panikowałam 🤣 nic tylko się starać!
Screenshot_20220128-160539_Drive.jpg

reklama
Do góry